Mooi kunstwerk! Levering duurde wat langer.

Probleemloos bestellen en het kunstwerk was precies zoals ik verwacht had. Heel erg blij mee. Alleen de levering duurde langer dan omschreven. Pas toen ik een paar weken later contact opnam werd het kunstwerk verstuurd. Maar toen was het er ook de volgende dag.

Item was zoals website. Snelle levering

Het kunst werk voldoet aan de verwachtingen, werd keurig verpakt en op tijd bezorgd en was kwa prijs passend bij de kwaliteit. Niets dan lof.

Mooi schilderij en goede service

Kort gezegd gewoon heel tevreden.

Heel goed, niets over te klagen

Goede prijs, goede service

Heel goed mooi en op tijd geleverd

De website geeft heel veel en goede informatie en gaf me vertrouwen. Ik ben heel blij met het schilderij van Buddha !

what you see is what you get

Mijn eerste website bezoek bij Betaalbarekunst was zeer indrukwekkend. Apart en toch persoonlijk vond ik mijn metalen wanddecoratie "More Tea than Coffee". Kwaliteit en afwerking zijn uitstekend. Prima (gratis) verzending en financiële afhandeling.

Heel blij

Wij zijn heel blij met de metalen bladeren aan onze muur. Echt weer eens iets anders en helemaal niet duur. Perfect!

Goede service, snelle levering, mooi product

Het team van betaalbare kunst communiceert snel en vriendelijk. De service is goed en klantvriendelijk. De samenstelling van het kunstwerk is in goed overleg tot stand gekomen en het resultaat is prachtig. Het is ook snel en goed verpakt geleverd. De chauffeur communiceerde ook goed en vriendelijk.

Mooi en snelle levering

Prachtige vogels en net zoals op de site staat aangegeven.

Groot assortiment wat geen canvas is maar echte verf!

Eindelijk een shop gevonden met een grote keuze aan kunstwerken van echte verf ipv gedrukt/geprint canvas. Persoonlijk vind ik dit namelijk vele malen mooier. En de fijne optie om het gekozen schilderij eerst een aantal weken op te kunnen hangen om te beoordelen of het echt wel de juiste keuze is. Enkel tegen vergoeding van de transportkosten voor het retourneren. Goed contact gehad over de aflevermogelijkheden en het inplannen daarvan! Mijn keuze was in 1 keer de juiste keuze! Ik ben superblij met het eindresultaat.

mooi schilderij, fijne zaak en goede service

Sinds ruim een week heb ik mijn schilderij Warto hangen in de hal. Wat een mooi en kleurwerk kunstwerk is het. Van de vrienden en kennissen die bij mij langs kwamen heb ik al de nodige çomplimenten gehad. Ik ben er blij mee en overweeg om nog eens een wanddecoratie te kopen bij Betaalbare kunst.

Erg positief!

Precies zoals de website zegt, betaalbare kunst! Divers aanbod, snelle afhandeling. Al met al erg positieve ervaring!

Goed en snel contact als je vragen hebt. Alles volgens afspraak en blij met het schilderij

Prachtig

Ik ben heel blij met m’n schilderij en de service was perfect. Goed ingepakt en een duidelijke uitleg!

Prachtig !

De metalen wanddecoratie 'Sailboat Joy' is van degelijke kwaliteit en echt prachtig ! We zijn zeer tevreden.

Leuke,industriele creaties.

Jullie hebben kunst die voor iedereen te koop is Het zijn over het algemeen afbeeldingen van vogels,die mensen in een natuurlijke omgeving zoals de tuin kunnen plaatsen.

Prachtig schilderij.geniet ervan

Geniet elke dag van het schilderij.snelle levering .

Mooi artwork

Helaas is Post Nl een iets minder betrouwbare bezorger hierdoor wat vertraging bij levering, verder prima service van Betaalbarekunst.

Mooi product voor een goede prijs. Zowel levering als kunstwerk waren in orde

Goed ingepakt , vlug ontvangen heel tevreden

Kunstwerk heel mooi

Hele mooie decoratie

Gemakkelijk bestellings en betalings proces, goede verpakking, alleen de levering duurde iets langer dan 5 werkdagen, product is echter GEWELDIG ! I'll be back !

Goede service en snelle levering

Alles zoals afgesproken

Het origineel is echt zoals op de internetpagina

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.