Het ging snel..

De dag na de bestelling werd de nieuwe Jura in een prima verpakking geleverd. Ook de koffie uit deze machine smaakt heerlijk… We hadden al 12 jaar een Jura maar die is nu met pensioen. Alle uitleg en de felicitaties met de machine zaten in de doos. Nu alleen nog het boekje uit m’n hoofd leren. Blij met jullie én met m’n nieuwe machine.

Fantastische ervaring

Duidelijke omschrijving producten Goed en stevig verpakt Wordt netjes en secuur bezorgd

Prima!!!!

Netjes afgehandeld

Snelle levering !

Uitstekend.

De bestelling wordt snel en volgens de gecommuniceerde tijd geleverd.

Service, snel en hebben veel.

Goed en makkelijk.

De geurigste koffie en thee in een ruim assortiment!

De overzichtelijke en informatieve website straalt de goede service uit, die bij de levering volledig waargemaakt wordt.

Helemaal goed

Ik bestel al geruime tijd mijn koffie bij Dekoffiethuiswinkel tot volle tevredenheid, wordt altijd snel geleverd.

Snel geleverd, goed verpakt.

Goed verpakt, kwam wel laat

Lekkere siropen, geen beschadigingen. Wel dee bezorgen er lang over.

goed en adekwate dienstverlening

Snelle goede services

Hele lekkere koffie. Makkelijke site. Kan snel herbestellen en snelle service

Al jaren supersnelle levering

Wij bestellen al jaren espresso servings via deze webshop. Veel keuze. Goede prijs. En hele snelle probleemloze leveringen.

Levert zoals het hoort.

De onderhoudsprojecten zijn eenvoudig via de website te bestellen en worden snel geleverd. Het geschreven bedankkaartje geeft het gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt.

Goed produkt en snelle zending, maar helaas veel plastic in verpakking.

Mooie website, goede produkten en snelle levering. Alleen erg jammer dat in de doos bij de pakjes thee veel nieuw plastic opvulmiddel was gedaan. Erg milieu belastend; had makkelijk met karton/papier/oude kranten gedaan kunnen worden. Ik heb nog 1 bestelling gedaan, maar als die ook zoveel plastic bevat zal ik nooit meer wat bij deze organisatie bestellen.

Met zorg en aandacht verpakt en verstuurd

Een fles koffiesiroop besteld. Deze werd snel geleverd. Was stevig verpakt in dubbele doos met een attent kaartje erbij. Super!

Zeer snelle levering.

altijd alles in een keer goed

PRima service en goede kwaliteit

Zie boven gestelde

Super lekkere koffie

Bestellingen gaan makkelijk en vlot.

Super blij

Ben super tevreden met mijn bestelling. Ik geniet nu dagelijks van mijn favoriete bakkie koffie dankzij de heerlijke siroopen die julie verkopen. Was super netjes verpakt. En met de persoonlijke geschreven kaart. Voel je de liefde en care die Julie in je werk stoppen.

zeer goede koffiewinkel & service

Bestel hier al enkele jaren de koffiebonen deze zijn van zeer goede kwaliteit. Zeer recent een jura koffiemachine gekocht en was vergeten om de korting er bij te zetten. De volgende dag werd ik gebeld of ik de korting niet wilde hebben. Heel erg attent.

Snel en persoonlijk

Eerste keer dat ik hier bestelde had ik een fout gemaakt in mijn bestelling (een pomp die niet op de fles paste), ik ben toen opgebeld om te checken of dit klopte. En ze hebben toen de bestelling voor mij aangepast. Na deze positieve ervaring meerdere keren hier besteld en het was altijd snel, op tijd en goed verzorgde verpakkingen. Ook heb ik nog nooit mee gemaakt dat een product niet op vooraad was. Dus al met al super tevreden en positief over deze webshop!

Hier hebben ze mijn favoriete Italiaanse koffie!

Hier hebben ze mijn favoriete Italiaanse koffie! Wordt snel verzonden met persoonlijke aandacht!

Wilhelminaweg 96

6951 BS Dieren