Prima snelle levering

Mijn goederen werden snel geleverd, het was goed verpakt. Bestel zeker vaker.

Erg positief

Ik heb de bestelling vlot ontvangen, waar ik wel prettig verbaasd dor was is dat ik een doos kreeg die hergebruikt was dat getuigd van meedenken om verspilling tegen te gaan, heel erg blij mee, zo dragen we allemaal bij

Snelle en adequate leveringen

Mijn bestellingen zijn best wel regelmatig. Vind dat jullie wel iets meer korting aan de trouwe klanten mogen geven.

Heerlijke siroop… ik gebruik alleen suikervrij

Heerlijke toevoeging aan de koffie. Omdat ik suikervrij gebruik zou ik het leuk vinden om meerdere smaken daarin te hebben… misschien een korting wanneer je vaker besteld bij iets met de verzendkosten…

Wat een super service,snel en goed verpakt.

Keurig netjes en goed verpakt en snel geleverd. Veel keuze, en dat zorgde ervoor om nieuwe producten te proberen. Helemaal top.

Prima ervaring

Wij gebruiken koffie servings, hierin is niet veel keus in de supermarkten. Bij de koffiethuiswinkel hebben ze een ruime keuze. De koffie is goed betaalbaar en de koffie wordt vaak binnen 2 dagen geleverd.

Makkelijk besteld, prima geleverd

Ik kan op de site makkelijk producten vinden, bestellen gaat goed en vlot, en de levering is goed verpakt en netjes op tijd.

What else?

Top assortiment en snelle levering!

Fenomenaal

Altijd alles keurig netjes en stevig verpakt. Gewoon weg uitstekend niets op aan te merken.

heel goed geholpen bij het kopen van een Jura koffiemachine.

Mooie producten, goede service

Ik heb koffie siropen besteld. Deze werden snel en goed verpakt bezorgd.

Prima producten en een uitstekende service

Al jaren maken wij gebruik van de uitstekende producten van de koffiethuiswinkel. Er worden b.v. ESA pads onder eigen naam geleverd die we kunnen aanbevelen. Bij vragen of problemen wordt adequaat gereageerd. Wat wil je meer.

Ze doen wat ze beloven

Ik had iets besteld en dat stuurden ze op

prima service en lekker koffie

Snelle bezorging van de bestelling. En als je van koffie wilt veranderen fijne hulp daarbij. Top

Goedkoop en snelle levering

Eerst online prijzen vergeleken van het product wat ik nodig was, ze waren het goedkoopst en gratis levering

Slechte klantenservice, gesprekken wegdrukken!

Enige tijd geleden heb ik Mornin Fruitpuree producten besteld, echter heb ik deze tot op heden nooit mogen ontvangen. Daarnaast heb ik wél meerdere keren uit eigen zak de verzendkosten moeten betalen, zonder ook maar één bevestiging van het bedrijf te ontvangen. Ik ben dan ook op een zeer onprofessionele en onvriendelijke manier behandeld. Wanneer ik in contact probeerde te komen met de klantenservice werd er (zacht uitgedrukt) totaal geen begrip getoond voor mijn situatie en is er amper tot niet gehandeld om een oplossing te zoeken. Ook heb ik meerdere malen geprobeerd te bellen en werd ik keer op keer weggeklikt. Schandalig! Bij een probleem verwacht ik als menig ander menig dat een hedendaags bedrijf op zijn minst zoekt naar een gepaste oplossing, ongeachte waar het probleem ook ligt en de klant "centraal" stelt. lets wat hier totaal niet gebeurd, belachelijk. Klanten (inkomende oproepen) wegdrukken, waar ben je mee bezig als bedrijf!

Heerlijke koffie ruim assortiment snelle verzending

Ik ben tevreden! Alleen totaal niet over levering via post.nl

Prima koffie goede service ruime keuze

Kan nog niet alke koffies beoordelen. Bezorging met post nl rampzalig

Erg tevreden over advies nieuwe espressomachine

Ons oude espresso koffiezetapparaat heeft het, door onze eigen schuld, na 25 jaar begeven. En op advies van jullie hebben we nu een “la Piccola Sara” gekocht. Deze is de helft goedkoper en werkt uitstekend. Hartelijk dank voor het goede advies

Geweldige service

Ondanks dat machine niet op voorraad was zijn we hier constant van op de hoogte gehouden. Ook werd er meegedacht wat we het beste als accessoires konden nemen. Uitstekende service.

Goede producten met een goede service

Ik bestel hier al jaren mijn producten en wordt altijd goed en zorgvuldig afgeleverd. Vragen worden snel en goed beantwoord.

Alleen maar positief over de Koffiethuiswinkel.nl Keuze genoeg, duidelijke communicatie en goede service.

Zoals altijd, snel geleverd

Maak al jaren van hun diensten gebruik en altijd snel!!

Simpel geweldig

Wilhelminaweg 96