Pluspunten

Goede prijzen en snelle levering. Goed aanbod aan producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering geweldig aanbod suikervrije versies

Pluspunten

Snelle levering, breekbare flessen waren zeer solide verpakt.

Het is even zoeken hoe je de bestelling bij een Post.nl lokatie kan later bezorgen als je eerder hebt besteld aangezien je huisadres dan automatisch het afleveradres wordt.

Pluspunten

Snelle levering,de verkoopprijs,duidelijke website,betaalgemak,opties bij het verzenden zoals handtekening voor ontvangst.

Pluspunten

Snelle levering, nette prijzen

nvt

Pluspunten

Snelle levering van lekkere koffie.

Geen.

Pluspunten

De service van het bestellen en de snelle levering

Pluspunten

Ik was zeer verrast door het uitgebreide assortiment! De probeerpakketten koffiebonen zal ik zeker de volgende keer bestellen. Een mooie gelegenheid om zo verschillende soorten koffie te proberen. Super.

Het is de erste keer dat ik iets bestel bij jullie. Ik heb nu nog geen verbeterpunten. De bestelling is snel en netjes, goed eroakt geleverd. Dus wat wil ik nog meer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer tevreden over de levering, prima verpakt, super vlug. 3 flessen vallen mee, ook de topping, maar de rum smaakt in de koffie heel zuur, niet te doen dus. De Hazelnoot had ik al, dus heb ik toch 4 die heel lekker zijn!

misschien meer kleine flesjes om te proeven, ik durf nu niks meer kopen wat ik niet ken. spijtig, want er zijn nog zooooveel smaken.

Pluspunten

Overzichtelijke webpagina, eenvoudig order plaatsen Snelle levering.

Zou handig zijn om bij een digitale horloge een passende handleiding bij te voegen

Pluspunten

Snelle levering. Goedkoper dan Nespresso. Goede koffiesmaak/kwaliteit.

Voor een bedrijf dat zich hard maakt voor de kleinere thee- en koffieboeren vind ik het zéér vreemd dat de verpakking van de cups zo enorm milieuonvriendelijk is. Het per stuk verpakken van de cups kan in deze tijd echt niet meer - zelfs niet als dit is bedoeld om de kwaliteit van de koffie beter te behouden. Daar zijn beslist ook andere manieren voor, die minder belastend zijn voor het milieu. Bovendien vind ik het teveel gepeuter om telkens één zo'n cupje uit zijn verpakking te bevrijden. Ten slotte nemen de cups veel teveel ruimte in door die extra verpakking (past bijvoorbeeld niet in de standaard cuphouders die op de markt zijn), dus ook op dát punt erg onhandig. Ondanks de prima kwaliteit van de koffie is deze overdaad aan verpakking voor mij de reden om geen vervolgbestelling te overwegen.

Pluspunten

Mijn pakketje bevatte Monin siroop flessen en aan de buitenkant was klaar en duidelijk 'BREEKBAAR' vermeld. Een recente bestelling ergens anders met glazen flesjes had dit niet en het gevolg was dan ook een gebroken sluiting... Waarschijnlijk heeft de pakjesdienst wel gegooid met dit pakje. Bij DeKoffiethuiswinkel.nl dus geen probleem !

Geen !

Pluspunten

alles

niks

Pluspunten

Alles goed overzicht goed service en bezorging top en snel

Pluspunten

Snel geleverd en goed verpakt

Pluspunten

Snelle levering, grote keuze

Pluspunten

Snelle lvering, goed verpakt en heerlijke kofie nu om te drinken

Pluspunten

ruime sortering, snelle levering

geen

Wilhelminaweg 96