Lekkere koffie, veel keus

Lekkere koffie, veel keuze. In de winkel word je goed geholpen.

Mijn ervaring is wel goed..

Ik heb ook nog wat terug gestuurd en heb mijn geld weer terug ontvangen..Ging Prima.. Ik heb ook een onderhoudszetje besteld en die had wat mij betreft wat goedkoper opgestuurd kunnen worden.. Want het product was heel plat dus had het makkelijker door de brievenbus gekund dan was het goedkoper geweest..

Top levering

De siropen zijn goed op smaak en de levering is top

mega keuze en snelle levering

Het aanbod aan Monin sirup is nergens groter. Prijzen zijn goedkoper dan de supermarkt en ze verzenden meteen. Alleen de Post durft wel eens de zending een dag later leveren, ondanks ze al "onderweg" naar mij zijn, stellen ze het dan uit.

Ruime keuze en snel geleverd.

Ruime keuze van kwalitatief zeer goede koffie en zeer snel geleverd.

Perfecte en snelle levering

Perfecte en snelle levering

Heerlijke smaak

Ik houd van een krachtige smaak, en dat heeft deze koffie

Snelle levering, goed ingepakt en ook nog een leuk persoonlijk handgeschreven kaartje. Bedankt!! :)

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd

goed advies en prima keuze

perfect en snel

zeer zorgvuldige en degelijke verpakking. syropen zijn erg lekker en bijzonder veel keuze in smaken in alle maten

Heerlijke koffie, snelle levering

Persoonlijk kaartje erbij erg leuk. Komt goed over allemaal. Misschien ook leuk om koffie- bonbons 2 ofzo erbij te doen? Zomaar een idee. Groet, MK

Heerlijke koffie likeur en netjes en vriendelijk bedrijf

Bestelling geplaatst en alles is prima verlopen! Heerlijke koffie siropen besteld in meerdere smaakjes . Echt genieten! Bij de bestelling zat ook een handgeschreven kaartje erbij als bedankje, heel leuk en persoonlijk!

Fantastische service en sublieme koffie

Afhandeling van het bestelde correct en direct .

Super en snel geleverd en een leuke kaart erbij!

Op tijd geleverd, netjes verpakt, zou zo weer bestellen!

Snelle bestelling, helemaal prima

Gewoon goed

Besteld, daarna snel en netjes geleverd.

Koffie en bezorging prima

De koffie die we al jaren kopen bij de koffiethuiswinkel is zeer goed en heerlijk. De bezorging is snel en netjes verpakt. Loyale klanten vinden een kleine attentie of een kortingsbon ook wel eens leuk (de meegestuurde kaart wordt ook gewaardeerd).

Een tevreden klant

Een tevreden klant

Snelle levering, ruim assortiment

De producten zijn snel en goed geleverd

Snelle levering, top koffie!

Was mijn eerste bestelling bij dekoffiethuiswinkel.nl maar mijn eerste ervaring was dan ook meteen een hele goeie! Ga zeker vaker bestellen.

Snel en goede communicatie

Goede communicatie en vlot bezorgd. Niet idioot snel, maar dat hoeft ook niet, daar moeten we juist vanaf. Netjes verpakt, geen tussentijdse “herinneringen” (of ik heb mij afgemeld, dat zou ook kunnen).

Goede service en goede prijzen

Heel goede service. Leuk kaartje bij de bestelling en goede producten.

Wilhelminaweg 96

6951 BS Dieren