Besteld en geleverd, niemand gezien gesproken of wat dan ook dus beoordelen is lastig...
Super goed en snel geholpen bij een probleem met mijn bestelling. Vanaf nu alleen nog maar bij dit bestellen, ouderwetse service en goede prijzen. Toppertje.
Zeer goed assortiment, prima website en snelle levering
Ook als het suikervrij moet zijn doet het niet onder voor de andere soorten en smaken en die zijn er volop !
Altijd een vriendelijke handgeschreven groet, en ontzettend goede koffie.
Goed ervaring Vandaag besteld morgen in huis
Ook goede verpakking
Kan hier simpel op de site mijn artikelen bestellen
Er was wat misgegaan met de bezorging van Latte Macchiato glazen. Ook t.a.v. PostNL die afleverde in een afhaalkluis zonder de daarbij behorende persoonlijke pincode te verstrekken. Tot groot genoegen hebben medewerkers van Dekoffiethuiswinkel ervoor gezorgd dat ik alsnog de ontbrekende glazen bij een ander afhaalpunt kon ophalen. Voor mij een sterk staaltje van klantvriendelijkheid en snelle service. Dus ik zeg: chapeau Folkert en Theo!
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor je mail. Ik zag dat ik een set te weinig had gestuurd. Dat is dom en niet goed. Mijn verontschuldigingen hiervoor! Ik hoor dat helaas voor het eerst: Ik heb in onze mailboxen gekeken, maar zag jouw eerdere email hierover niet. Zou je mij kunnen vertellen wanneer je deze mail precies hebt gestuurd en aan welk emailadres? Dan kan ik nog even nagaan of de mail toch ergens staat. Dank je wel alvast. Vanzelfsprekend gaan we de ontbrekende set naar je toesturen. Hij gaat hier vandaag nog de deur uit! Met vriendelijke groeten, Folkert
Originele beoordeling
Deze e-mail hebben wij op 05/08/23 gestuurd. Maar nog steeds geen reactie ontvangen. Geachte heer Terpstra, beste Folkert, Gisteren heb ik de Jura Latte Macchiato glazen opgehaald bij de PTT-locatie. Bij opening van het pakketje bleek mij dat er 1 set (2 glazen) ontbreekt. Volledigheidshalve heb ik uw advertentie bijgevoegd, zodat duidelijk is om welke glazen het gaat. Kunt u alsnog 1 set naar mij sturen? Met vriendelijke groeten, Y.J. Hoedt-Jansen
Ik koop hier al bijna 20 jaar. Mijn go to voor koffie.
De herhaalbestelling is eenvoudig en de levering kennelijk ook, want voorspoedig
Mooie rozenknoppen en snelle levering.
Ik had twee koffie siropen besteld. Kreeg het de volgende dag al binnen. Perfect verpakt en ook nog met een handgeschreven kaartje! Wat wil een mens nog meer…
Super attent en meedenkend. En kwaliteit is alles!
Mooie producten, leuk persoonlijk bericht bij de bestelling, en kwaliteit was top, prijs van verse koffiebonen is alleen duur maar dat is overal.
Toen ik in 2013 voor mijn oude espresso-apparaat op zoek ging naar ese-pads trof ik op de website van Koffiethuiswinkel.nl een uitgebreid aanbod van met zorg samengestelde koffiespecialiteiten en bijbehorende accessoires. De omschrijvingen zijn kloppend en geven ruim voldoende uitleg. De prijs is prima. Ik heb eens een proefpakket gekocht om uit te vinden welke van de vele varianten ik het lekkerste vond en ik blijf uitkomen op de pads van Mokarico Classico (omschrijving op de website: “90-10 verhouding Arabica versus Robusta. Middelkrachtig. Amandel en chocolade tonen, ietwat citrus. Fijne nasmaak. Zeer geschikt voor espresso, cappuccino of lungo”, wie krijgt daar nou geen zin in koffie van!) Ik bestel sindsdien nooit meer ergens anders. En m’n bestelling wordt vaak nog dezelfde dag verzonden zodat ik nooit lang op m’n heerlijke kopje koffie hoeft te wachten.
Goede service en snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!
Vandaag besteld morgen in huis geld niet voor het weekend en je spaart ook nog top bedrijf
Leuke persoonlijke boodschap bij bestelling. Dat is leuk en geeft aan dat er moeite wordt gedaan! Product is zeer lekker.
Ik gebruik een Italiaanse expresso-machine met ESE pads; de Koffiethuiswinkel biedt de meeste fabrikaten en herkomstlanden en een grote variatie in smaken zowel voor 'espresso' als voor 'long'.
De levering was conform afspraak, alles was compleet en netjes verpakt.
Beste koffiethuiswinkel, Bestelling Jura koffie glazen is keurig op tijd gelevert, echter is de kwaliteit onder de maat Het geëtst logo van Jura is er na 1 afwasbeurt geheel af. Het lijkt mij ook onwaarschijnlijk dat ik de enige bent met deze klacht. Ben ook voornemens bij Jura Zoetemeer deze klacht neer te leggen Inmiddels een prima oplossing aangedragen en dank daarvoor Mvg JOS
Beste Jos, Hartelijk dank voor deze terugkoppeling. Vervelend dat het logo na 1 vaatwasbeurt van het glas is verdwenen. Dit is zou niet mogen, ze zijn immers vaatwasbestendig volgens JURA. Ik heb zojuist contact gehad met JURA om van hen te horen hoe vaak dit voorkomt en of ze een oplossing hebben. De klacht komt zeker voor, maar niet altijd. Het schijnt te maken te hebben met welk vaatwasprogramma wordt gedraaid. Een oplossing is nog niet voor handen. Maar dat vinden wij niet ter zake: het logo zo moeten blijven staan ongeacht welk vaatwasprogramma de gebruikers draaien. Nu dat niet 100% het geval is gaan we de informatie op onze website aanpassen. We willen deze klacht graag in overleg met je oplossen. Er zijn twee opties: - We kunnen je vervangende glazen toesturen. (Om te voorkomen dat het logo er afgaat zou je deze met de hand moeten afwassen.) - We kunnen het bedrag van de aankoop terugstorten. Ik hoor graag van je wat voor jou de meest gewenste oplossing is. Met vriendelijke groeten, Folkert | Team koffiethuiswinkel
Originele beoordeling
Beste koffiethuiswinkel, Bestelling Jura koffie glazen is keurig op tijd gelevert, echter is de kwaliteit onder de maat Het geëtst logo van Jura is er na 1 afwasbeurt geheel af. Het lijkt mij ook onwaarschijnlijk dat ik de enige bent met deze klacht. Ben ook voornemens bij Jura Zoetemeer deze klacht neer te leggen Mvg JOS
De siropen zijn heerlijk in allerlei koffiecreaties. Zo is elk kopje een verwenmomentje thuis.
top levering
Denken echt met je mee. Top service
Wilhelminaweg 96
6951 BS Dieren