Klant is koning

Grote keuze in assortiment

Niet de meest competitieve prijzen maar wel een zeer uitgebreid assortiment!

Futurumshop Supershop!

Ik had de keuzecadeaukaart gemist. Ik had net de bestelling van meer dan 100€ verzonden en prompt daarop kwam mijn vrouw met een kaart van Futurumshop die ze een paar uur daarvoor van de deurmat had opgeraapt, met daarop de keuze uit 2 cadeau’s de één voor onderhoud van de fiets en de ander voor 2 paar 4 seizoenen fietssokken van Merinowol. Die wilde ik wel hebben! De volgende dag gebeld met de klantenservice en ja hoor… het bleek totaal geen probleem, de sokken werden alsnog nagezonden! Dit beoordeel ik al supershop!

Leuke aanbiedingen en prima en snelle sfhandeling

Uitstekend en zonder gedoe!!!

Fantastisch bedrijf!

Goede producten, snelle levering, uitgebreid assortiment, maar bovenal een uitstekende en klantvriendelijke klantenservice.

Gewoonweg topservice

Al even klant bij futurumshop en altijd scherpe prijzen en vooral topservice en advies.

Betrouwbaar en snelle leveringen

Veel keuze, snel levering goede prijs

Breed assortiment, goede site en goede service!

Ik ben al lang klant bij Futurum en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Veel te kiezen, goede adviezen en handige gebruikersbeoordelingen van producten. Extra noemenswaardig is de snelle afhandeling van retouren en terugstorten van het betaalde bedrag.

Fantastische service

Altijd betrouwbaar, altijd snel en de klantenservice is subliem. 10/10!

Net als winkelen in je buurtwinkel

Ze hebben alles, past er eens iets niet kan je makkelijk omruilen. De Futurum huismerk producten zijn van hoge kwaliteit.

Altijd een oplossing bij een probleem.

mocht er iets zijn met een bestelling, lossen ze het prima op ook als het niet hun schuld, Ik kijk altijd eerst of het te koop is bij Futurum Schop. en dan pas bij een ander.

Kwaliteit

Kwaliteit met aanvaardbare prijs wordt stipt geleverd

Telefonisch bereikbaar voor gedegen antwoord.

Snelle levering in keurige verpakking ontvangen

Goeie kwaliteit, goeie service, snelle levering

Goeie kwaliteit, goeie service, snelle levering

Tevreden klant

Gezocht, besteld, verzonden en snel ontvangen.

Altijd snelle levering. En direct antwoord op eventuele vragen.

Geweldige service

Al mijn bestellingen bij FuturumShop Verlopen altijd voorspoedig, super snel geleverd, nooit problemen gehad. En met het puntenspaarsysteem spaar je automatisch voor mooie kado's

super!

heldere webshop, uitstekende service, snel. Helemaal top.

Futurumshop verleent perfecte service

Dikke pluim voor Futurumshop !! Dit kan jammer genoeg niet gezegd worden van PostNL in België ! Na drie dagen wachten zelf afgehaald bij een verzamelpunt ! Schandelijke service !

Degelijk materiaal en heel snelle levering

GOED

Perfecte service, zoals steeds

Product geleverd zoals verwacht. Aangezien het een Garmin horloge was, is er weinig aan toe te voegen.

Om 21u besteld vrijdagavond..zatedag om 11u was mijn buitenband eral. Dank u!!! Topservice

Razendsnel en zeeeer klantvriendelijk

Ooit problemen gehad met een product. Ik weer zeer adequaat geholpen.

Snelle levering en goede voorwaarden.

Ruilen om welke reden dan ook, geen probleem

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!