Super service

Een super service door FuturumShop, ook na het verstrijken van de garantieperiode

Goede service en super snel geleverd .

Gemakkelijk besteld, snel geleverd, goede kwaliteit

FuturumShop heeft goede aantrekkelijke aanbiedingen waar goed over gecommuniceerd wordt. Zo ook in een kortingsactie. De fietsbroek van Castelli werd direct geleverd en past goed maat de Camino info over de maat uitstekend op de website vermeld is. De broek bevalt goed. Ook heeft FuturumShop een eigen kledinglijn van uitstekende kwaliteit. Die kleding zit in het hogere prijssegment.

Goede prijs, goede kwaliteit en snel in huis

Altijd prima ervaring met FuturumShop. Nu 2 fietsbroeken (aanbieding) en sokken voor komend seizoen besteld. Goede prijs, goede kwaliteit en snel in huis.

Alles prima in orde.

Snelle leveringen met een goede service.

Nog niet geleverd….

2-6 dagen is nu al twee weken Overige artikelen naar tevredenheid

Altijd super service

alles altijd netjes snel geleverd goed geleverd.

Tevreden over de gekochte producten en Futurum service.

Snelle en correcte levering

Zondagavond besteld en dinsdagmiddag geleverd . Een super prijs - kwaliteit product .

Prima Service

Bestellingen worden snel uitgeleverd in een degelijke verpakking. Je wordt als klant duidelijk geïnformeerd omtrent de status van je bestelling. Artikelen welke niet voldoen aan de verwachting kunnen gratis geretourneerd worden en ingeval van ruiling ontvang je duidelijke informatie en wordt een vervangend artikel snel geleverd.

Veel keus, snelle, duurzame, levering

De keus is groot, voor elke portemonnee is er wel wat te vinden. De levering is snel en duurzaam

Snel, vlot en aangenaam

Zeer snel en vlot verder geholpen door de klantendienst. Niets op aan te merken, echt een meerwaarde voor het bedrijf!

Topservice!

Leveringen steeds op aangegeven levermomenten. Garantie netjes afgewerkt. Makkelijk bereikbare klantendienst! Groot aanbod in de webshop. Prima zo, ik ben fan!

+++

Prima webshop

Snelle en correcte levering Goede communicatie Veel mooie, goede producten.

100% service

Perfecte service. Snelle bezorging en zonder problemen.

Super snelle service!

Super snelle service!

vanuit groot assortiment snel geleverd

Zeer tevreden met Futurumshop. Groot assortiment. Snelle levering en goede service bij en vraag of als er toch iets niet goed mocht zijn

Super goed

Goed aanbod en goede klantenservice!

top service

gemakkelijke aankoop goede prijs, uitgebreid gamma en vooral snelle en gratis levering ook in België

Snelle en goede leveringen

Mooi uitgebreid assortiment en snelle leveringen, wat wil je nog meer.

Uitstekende service

Kan niet beter...

Prijs kwaliteit Top!

Altijd tip top in orde en snel geleverd.

Top …mooie webshop

Snel …correcte prijs…brede waaier van onderdelen

Top Service

Tja daar sta je dan voor je fietsje, pootje fietsbrug in de linker, rest fietsbrug in rechter hand. Mijn ideale Rudy Project bril kapot. Inmiddels 4 jaar oud, maar dan toch. Het lijkt de ideale bril. Klantenservice Futurumshop heeft mij alle service gegeven, die je zeker niet altijd verwacht. 2 weken later liggen 2 schroevensetjes in de brievenbus. Vlot herstellen en ik kan er weer mee in weer en wind op de fiets. TOP service dus!!

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!