Super snel geleverd !

Snelle levering. Goed product.

Supersnel

Makkelijk besteld, snel geleverd

Mijn favo-online-shop!!!

Sinds jaar en dag klant bij Futurumshop...en helemaal verknocht en verkocht! Altijd mooie acties, een ongelofelijk breed assortiment en vlotte leveringen/contacten. Mijn eerste keus! 1 nadeel: ik kan hier blijven kijken en kopen!

In één zin. FuturumShop is perfect.

Mijn ervaring met FS is al vele jaren prettig.

Overzichtelijke webshop, scherpe prijzen en uitstekende service

Uitgebreid assortiment, leuke acties, met de credits kan gespaard worden voor mooie cadeaus. De service is in één woord samengevat fantastisch. Kortom, Futurumshop verdient eigenlijk 6 sterren

Altijd waar voor je geld, topservice bij manco!

Futurumshop is goed qua product-prijsstelling, maar blinkt echt uit in no-nonsense service. Snelle reacties bij productvragen. Bij productmanco is er gelijk actie en een snelle verzending van een vervangend product!

Ik vind er alles wat ik nodig heb aan een eerlijke prijs.

Zonder gedoe een omruiling

Na 3 keer trok ik de rits van mijn overschoen kapot, na een mailtje meteen een reactie terug mogen ontvangen. Met het nieuws tot er al een nieuw setje overschoenen onderweg was!

toppie

Mijn ervaring met Futurumshop is top, bestelde onderdelen worden altijd volgens de vooropgestelde uur en dag geleverd, mooier kan niet, blijkt er onderweg een probleempje te zijn door de koeriers en de bestelling komt later dan gepland wordt dit gemeld via e-mail.

De verzending was snel in mijn bezit,maattabel is zeer handig Mvg Mark reijnders

Geweldige service na verstrijken garantieperiode

De USB connector van mijn Wahoo Elemnt Bolt is na 2,5 jaar kapot gegaan, dus viel buiten de normale garantieperiode. Vanuit het oogpunt van wettelijke garantie heeft Futurumshop mij de Bolt V2 aangeboden voor 25 euro. Dat is heel erg netjes opgelost!!

Fietshandschoenen besteld, bij ontvangst bleek één handschoen veel te klein, bovendien wilde ik ze toch een maatje ruimer. Gemeld bij Futurum en het probleem werd heel snel, vriendelijk en accuraat verholpen.

Snelle en uitstekende service

Enkel positieve ervaringen

Keurig en snel mijn bril probleem opgelost

Mijn fietsbril ging veel te snel kapot. FuturumShop heeft het probleem snel en goed opgelost. Super service als altijd!

Formidabel

Ik ben sinds 1990 denk ik klant bij futurum (toen nog enkel in deutsland vertegenwoordigd?)heb toen een fiets gekocht.1 red bull carbon,kleur zwart afgewerkt met campa centaur zwart en rood,crankstel laten wissellen naar carbon.fiets nog steeds in gebruik.(mening:nog altijd heel tevreden).ben onder tussen vele jaartjes ouder,fiets nog bijna elke dag en nog steeds klant bij futurum.

Geweldige winkel

Ruime keuze, zeer goed service. Ik koop al mijn fietsspullen bij Futurumshop.

Groot assortiment, snelle levering

Futurum heeft een ruim assortiment aan fietskleding, -onderdelen en gereedschappen. Bestelde artikelen worden meestal de volgende dag al geleverd. Ik ben zeer tevreden over de Futurum winterkleding, maak menig kilometer door weer en wind van en naar werk.

nog nooit een teleurstelling gehad bij Futurumshop.

Altijd alles correct en op tijd. Een keer een garantie gevalletje gehad. Is prima opgelost. Klasse.

Grote voorraad en snelle levering

De app is makkelijk in gebruik

Product was niet snel leverbaar. Werd goe op de hoogte gehouden. Dit schept duidelijkheid. Alsnog werd het snel bezorgd.

Snelle reactie na onvolkomenheid product

Achterlicht uit een combo deal was niet goed en binnen 24 uur een nieuwe gehad

Geweldige service!

Super goede klantenservice!

Beloftes worden waargemaakt!

Bestellen en het wordt geleverd, zo simpel kan het zijn!

goede en eerlijke webshop

alles verloopt zoals het moet zijn

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!