S’avonds besteld volgende dag leverd

Top, doen wat er gezegd wordt

Wat top jullle Website!!

Fantastisch!!

Wederom top!

Nette prijs en snelle levering.

Snelle verzending goede klantenservice

Gewoon al jaren klant , nooit problemen gehad .

Zeer nette service!

Ik kreeg een defect product opgestuurd; dit werd snel en netjes opgelost.

Zeer goede service

Goede voorlichting over de producten

Goed geregeld

Snel en correct afgeleverd

Goede en vlotte levering

Vandaag besteld morgen in huis en op de afgesproken tijd. Vaak gebracht door "groene " bezorgers hetgeen ik belangrijk vind ipv van al die bussen in de wijk.

Dik in orde

Retour zenden en ruilen verloopt heel vlot,, wel zelf een print toevoegen,, is iets minder.

Prima service, snelle levering, duur

De levering gaat altijd vlot. De prijzen zijn vaak duurder dan elders

Snel bezorgd, reageren snel voor vragen en mooie kwaliteit.

Perfecte service

Alles wordt heel snel geleverd

Altijd de eerste keuze

Snel, deskundig en compleet

Grote voorraad, snelle levering

Goede garantie op futurumshop producten

3 jaar geleden een futurum 4 seasons jacket besteld. Vorige week rits stuk gegaan. Viel nog onder garantieregeling en de volgende dag al een nieuw product in huis. Fijne en snelle service.

Donderdag avond bestelling geplaatst om 21 uur de vrijdag morgen om 10u30 geleverd dat vind ik top. Bovendien zeer tevreden over het product (Assos vest).

fantastische, korrekte shop

Omruiling van fietstruitje naar grotere maat. Dinsdag verstuurd, nieuwe maat zaterdag terug geleverd. Top en en altijd koprrekte levering en feedback

Betrouwbare winkel voor je fietsuitrusting

Doet wat je verwacht: * Groot assortiment met ruime beschrijving van het product (durft nogal eens ontbreken op vele sites). * Beschikbaar voor ondersteuning, en ondersteuning op de website. * Levering volgens afspraak. Minpuntje: wegens levering inbegrepen zijn producten met beperkte kostprijs te duur, of de verplichting van te hoog aantal.

Altijd vlug geleverd

Bestel al jaren bij futurum, vlugge levering, nog nooit het verkeerde of te weinig geleverd. Top!!!

Top respons tijd binnen 24 uur geleverd

Bestelde remblokken op avond en kon ze de volgende dag al monteren super Service

Lekker snel geleverd

Leuk

Uitstekend.

Altijd correct en goed.

Geweldige shop.

Helaas nog niet gebruikt… is voorraad voor eind van 2023.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!