Supersnel geregeld

Bestellen en gelijk in huis top

Gewoon top

Deze is gewoon super

Soepel

Futurumshop is accuraat!

Alles wordt volgens afspraak geleverd

In al de jaren dat ik iets bestel bij Futurumshop wordt alles mooi op tijd en onbeschadigd geleverd, is er iets mis met een door mij verkeerd besteld ''onderdeel'' of iets van kleding kan dit gewoon zonder veel poeha worden teruggestuurd en wordt er een nieuw geleverd. Zodus, voor de geleverde service krijgen ze van mij 5 sterren.

snelle levering, retour snel afgehandeld

Bestelling werd snel geleverd, helaas paste het niet dus retour. Dat werd snel, netjes en duidelijk afgehandeld.

snel, duidelijk kortom zeer klantvriendelijk

Een shop waar klantwaarde in woord en daad terug te vinden is in het gehele proces.

Kopen is eenvoudig maar retourneren gaat bijna net zo makkelijk

De service is compleet en ook de support afdeling doet het goed.

Goede prijs kwalteit

Goede prijs kwaliteit Snelle en perfecte levering

Zeer betrouwbaar en goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Ondertussen meerdere artikelen gekocht, maar altijd goede prijs- kwaliteit verhouding. Ook als iets niet goed was of de verkeerde maat wordt er nooit moeilijk gedaan, maar blijft de service uitstekend

Top site, snelle leveringen

FuturumShop is mijn favoriete site om mtb kleding of onderdelen te halen. Leuk spaarsysteem op de app, snelle leveringen en goede klantenservice.

Simply the best!

Simply the best!

Best offers & sports online shop

Fast delivery. Return policy. Great offers & discounts.

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering.

Snel, goed aanbod en servicegericht

In het ruime aanbod is er altijd plaats voor goede acties en aanbiedingen. Je spullen ontvang je altijd razendsnel in een goed verzorgde verpakking met keurig label, daar is aandacht aan besteed. Is er een keer iets niet naar wens dan is er ook nog altijd een goede service die geboden wordt. Al met al prima bestellen bij FuturumShop

Hoezo garantie?

6 weken geleden een gereedschapskisten van BBB gekocht. Direct viel op dat de dop geen goede dit had met de bidon. Goed oppassen bij plaatsen dus. Altijd goed opletten dus. Tot ik afgelopen zondag onder het rijden zie dat de dop is verdwenen. Ik heb niet gemerkt waar dit is gebeurd. Dus besluit ik de vraag maar aan FuturumShop te stellen: valt dit onder garantie? De reactie van de Futurum medewerker: Ai, dat is nou vervelend. Wij sturen u een nieuwe bidon toe. Is dat service of service? Voor mij verdient Futurum hiermee een dikke duim.

Top !

Fietsproducten van A tot Z Super snelle verzending in tegenstelling tot diverse Belgische internetwinkels, zelfs tijdens de kerstperiode

Levering een ramp

Steeds weer laat PostNL het na om te leveren conform belofte. Uitstel ennooit aan huis geleverd. Altijd weer een ander postpunt

Duidelijk bestelproces en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Nieuwe banden nodig voor mijn Ere Research velgen. Futurum heeft dit merk. Wel zo mooi. Dus besteld en natuurlijk snel geleverd.

Goede service en snelle levering

Koop graag mijn spullen bij Futurumshop omdat de site duidelijk is. Service is goed en de bestelling is goed te volgen. Qua prijzen zijn ze toch 1 van de voordeligste.

super

snelle en correcte levering, concurende prijzen

Top materiaal

Top materiaal en scherpe prijzen. Supersnelle levering.

Supersnelle levering

Correcte levering en supersnel

Klant is geen nummer bij FUTURUM. Professionele en persoonlijke klantbenadering.

Altijd goede en snelle service

Altijd goede en snelle service

Prijs kwaliteit

Een goede prijs kwaliteit verhouding met een snelle levering

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!