ALLES WAS TIPTOP

Alles zonder problemen en goede service

ALLES WAS TIPTOP

Alles zonder problemen en goede service

Beste service

Ondanks de drukke feestdagen loopt alles perfect

Geweldig aanbod en excellente service

Maar zeker niet altijd de goedkoopste, dus altijd vergelijken geblazen of de aanbiedingen goed in het oog houden.

Prijs kwaliteit

Altijd mooie acties

Fijn en snel

Vandaag beslissen is morgen in huis

Snelle en correcte levering van bestelde artikelen

Bestelde artikelen worden snel en correct geleverd

Snelle en correcte levering van bestelde artikelen

Bestelde artikelen worden snel en correct geleverd

Prima webshop. Maken verwachtingen altijd waar

Leuke webshop met alles wat je nodig hebt voor op de fiets. Leuke acties en aanbiedingen. Zijn over het algemeen wel relatief duur. Je moet natuurlijk ook ergens op verdienen met al die kortingcodes

Prima webshop. Maken verwachtingen altijd waar

Makkelijk te bedienen site, snelle levering

Het zoekprogramma van de internetwinkel is makkelijk te bedienen, levering is snel en altijd juist. Klantenservice is vriendelijk en geeft alle medewerking.

Prima webwinkel

Futurum staat altijd bovenaan mijn lijstje wanneer ik fietsbenodigdheden wil aankopen

Prima webwinkel

Fijn en gemakkelijk om te kopen bij Futurum shop.

Mooi assortiment, nette prijzen, leuke aanbiedingen en goede website

Fijn en gemakkelijk om te kopen bij Futurum shop.

Mooi assortiment, nette prijzen, leuke aanbiedingen en goede website

alles naar wens

De levering verloopt correct en volgens afspraak, Voor mij hoeft dergelijke snelle levering zelfs niet, aangezien ik vermoed dat hiervoor mensen onder onnodige stress moeten presteren !

Super webshop!

Goede service, garantieproblemen worden op opgelost. Snelle bezorging.

Altijd positief

Ik ben best al even klant. Ik heb ook wel al een keer garantie zaken en dergelijke meegemaakt. En ik ben steeds eerlijk en snel behandeld

Mooi aanbiedingen, goede kwaliteit. Op tijd geleverd en een hele goede service.

4 seasons jas prima investering

Veel keus, snelle bezorging

Prettig, goede service

Altijd goede service

FuturumShop heeft me nog nooit teleurgesteld. Altijd goede service!

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!