Ruim aanbod, snelle levering en goede prijzen

Veel keuze en goede prijzen zijn al goed, next day delivery is uitermate prettig. Nooit gedoe gehad en als iets toch niet goed is, kan het ook zo teruggestuurd worden.

Prima.

Top in orde. De bezorgdag en het tijdstip werd wel 2x bijgesteld en een dag later

Altijd correcte en snelle levering

Goede en duidelijke site. En je kan gemakkelijk retourneren

Tevreden klant

Ben al een tijdje klant en werd tot nu altijd goed geholpen met raad en daad.

Hele fijne webwinkel. Goede producten te koop (eigen merk is heel fijn).

Erg fijn voor fietsspullen

Haal hier meestal mijn spullen voor de fiets. Met Kortingen is het goed te doen en concurrerend met andere shops

Gewoon heel erg tevreden klant.

Gewoon heel tevreden, heel goede service.

Uitmuntend in sportieve relatie,.

Een echt garantieprobleem werd ontzettend eerlijk, vlot en resultaatvol opgelost. Onzin om Futurum omtrent aanpak garantie bij elektronisch materiaal online te bekladden wil ik nergens lezen. Mannen en vrouwen van Futurum,... GOED BEZIG!! Nadrukkelijk dank! Ieder mens begrijpt dat "ijzer met handen breken" niet van deze wereld is. Alhoewel,... jullie komen dicht in de buurt.

Alle toezeggingen worden waargemaakt.

Alle toezeggingen worden waargemaakt. Ik snap alleen de sticker niet. Wat is de functie van de formulier.

Vakkundig, snel, prettig

Snelle levering, altijd omruilen indien nodig. Prima service!

Altijd betrouwbare en snelle levering.

Altijd betrouwbare en snelle levering. Geen verzendkosten en goede prijzen.

Topproduct met topservice

Na een retour van een minder geslaagd model regenjas binnen 48 uur het vervangende product ontvangen dat wel helemaal naar mijn zin was!

Bestelprogramma is gebruiksvriendelijk en overeengekomen leverdatum en tijd was prima.

Klasse super producten

Zoals het nergens is hier wel

Super fijne jas

Ik had er al 1. Nu nog 1 erbij besteld omdat het een top jas is. Zelfs bij hogere temperaturen nog steeds fijn. Water en wind dicht een aanrader!

Topsite met topklantenservice !!!

Topsite met topklantenservice !!!

Prima product

Jammer dat 2 dagen na ontvangst van de bestelling hetzelfde product met een hogere korting bij Futurum wordt aangeboden. Ik had dus beter even kunnen wachten met bestellen.

Snelle en correcte levering

‘S avonds besteld, volgende dag in huis. Top service!

Niet duur en goede spullen

Ik doe geen deel levering meer. 1ste levering bij post nl en 2de levering thuis. Beetje raar

Super snelle service

Een groot assortment en snel geleverd

Gewoon uitstekend

Uitstekend, met verstand van zaken. Zeer tevreden.

Top-service, en altijd alles correct afgehandeld als er toch iets verkeerd gaat.

Beste on line fietsenwinkel in de Benelux!

Groot assortiment en nette prijzen

Groot assortiment, concurrerende prijzen (zeker tijdens de acties) en snelle levering.

Altijd goed en snel

Snelle levering, snelle reactie's, goede omruilservice zonder kosten. Kortom topshop

Goede prijs kwaliteit

Producten voldoen aan de verwachtingen prijzen zijn ok, garantie is volgens de wettelijke normen dus top.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!