Altijd goed en op tijd

Heb de laatste jaren met regelmaat besteld bij Futurumshop en ze leveren zonder uitzondering de juiste producten en zijn op tijd. Goede site met goede informatie. Meer heb je niet nodig!

Topzaak !

Supersnel geleverd. En onderdelen op voorraad!

Oog voor de individuele klant

Mogelijk aangeklikt bij vergissing dat mijn bestelling in pick up punt futurumshop Utrecht afgeleverd moest worden. Een alerte medewerker belde mij om dit te verifieren omdat mijn thuisadres ver van Utrecht ligt. Na dit contact, pakket alsnog bij mij thuis afgeleverd de volgende dag.

Normaal goed!

Ik geef uit principe geen 5 sterren voor iets dat een gewone transactie is die normaal goed afgehandeld is door Futurumshop. Daar is niets excellents aan. Dus niet meer dan 2.5 sterren.

Perfecte klantenservice!

Helaas was mijn product niet naar wens omdat de kleur blauw niet die kleur was zoals op de website gepresenteerd. De retourservice is top, duidelijk en gebruiksvriendelijk!

Goed en snel geregeld

Ik heb een bestelling gedaan van het verkeerde product. Dit is geretourneerd en binnen 2 werkdagen ontving ik een bevestiging voor creditering. Ik koop regelmatig bij futurum en blijf dit zeker doen met deze service.

Bezorging, snelheid zijn top!

Futurum geeft naast een goede prijs ook een betrouwbare bezorging.

snelle en acurate levering

ik zoek,ik vind,ik bestel-betaal,en na 2dagen geleverd(TOP)

topservice, zowel bij aankoop, als retour, als bij garantie

Geen klachten over de service, mooie aanbiedingen, prijs/kwaliteit is top. ook bij retour of garantie altijd de beste oplossing voor de klant.

Gewoon goed, zoals altijd

Geleverd volgens afspraak.

Altijd correct, altijd snel!

Scherpe prijzen, zeer ruim aanbod

TOP!!!

Beste webshop!!!

Super webshop

Al jaren bestel ik bij Futuremshop mijn hardloop accessoires waaronder al jaren Brooks. Ze hebben een super service om deze 2 weken uit te proberen en als het niet klikt tussen de schoenen en jezelf dan mogen ze kosteloos retour. Gelukkig hoeft dat niet vaak maar toch heel fijn.

Altijd snel en correct

Goede service afhandeling mocht een product niet voldoen . Snelle levering. Nette prijs.

Zeer snel en correct met leveren en beantwoorden van vragen.

Futurm is altijd snel met leveren. Ook beantwoorden ze snel en corretct vragen. Ga zo door.

Futurumshop, gewoon altijd Top

met Futurumshop, gewoon altijd Top uitstekende service, goede kwaliteit, uitstekende klantenservice, makkelijk met eventuele retourproducten goede acties, en een Top Futurumclub in Utrecht

perfecte service

stipte levering juiste produkten

Zeer positief

Groot assortiment. Artikelen worden snel en accuraat geleverd. Retour procedure is efficiënt.

1e aankoop naar volle tevredenheid

Ik ben zeer tevreden over het bestellen en leveren van mijn aankoop

Gewoon goed zoals ik gewend ben

Mijn bestelling keurig verzorgd bezorgd. Zeker een shop waar ik vertrouwen in heb.

Alles klopte!

Alles klopte!

prima maar..

o.a. gaspatroon pomp gekocht. Zit maar 1 patroon bij, dit had natuurlijk standaard minimaal 4 moeten zijn. Nu moet ik nog een keer bestellen omdat ik dit niet heb gezien.

Snelle levering en goede deals

Veel keuze en dikwijls interessante deals. Snelle levering. Geen probleem om te retourneren.

snel...goed spul..

goed en snel

Geweldige service en assortiment

Onlangs weer een bestelling geplaatst en zoals gewoonlijk de volgende dag geleverd gekregen.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!