Goed en vertrouwd

Betrouwbare leverancier. Levert altijd stip op tijd. Goed assortiment.

Geweldig!

Betrouwbare winkel Snelle levering 365 dagen terugsturen Verkoop van sterke en betrouwbare merken Correcte info Snel antwoord op al je vragen

Nogmaals top service.

Kan niet beter!

Perfecte webshop, uitstekende producten en fantastische service. TOP!

Prima sortering

Grote sortering en super snelle levering.

Enorm assortiment, snel geleverd!

Futurumshop heeft een heel groot assortiment, snelle levering en goede prijzen!

Groot assortiment - correcte prijs

Zeer groot assortiment fiets-accessoires. Leveringstermijn was aanvaardbaar (5 dagen). Geleverde zonnebril (100% Speedcraft SL Movistar) was NIET nieuw! vieze glazen, doos reeds open gemaakt, lens zat niet goed gemonteerd. Dit ben ik niet gewoon van Futurumshop :(

Altijd op tijd geleverd !!!

Goed gevoel bij alle leveringen en goede kwaliteit !!!

Prima prijs en rappe levering

Altijd prettig om zaken mee te doen. Reële prijs en levering zonder problemen.

Geschillencommissie tikt Futurum op de vingers

Ik kreeg twee keer een hartslagmeter van Garmin, die beide keren binnen een jaar kapot ging. Ondanks voorzichtig gebruik. Futurum hield de boot af en zei dat er geen garantie meer gold. Daarom startte ik een procedure bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. De commissie oordeelde dat Futurum slechte hartslagmeters levert en dat Futurum de regels over garantie helemaal verkeerd toepast. Futurum moet mij alle kosten terugbetalen. Ik vraag mij af hoeveel klanten net als ik, onterecht, door Futurum het riet in zijn gestuurd. Gelukkig kan de Geschillencommissie bij dit soort zaken goed helpen.

Werkte alle webshops maar zoals Futurumshop

Vragen worden netjes beantwoord. Spullen altijd correct en op tijd verstuurd. Retouren geen probleem, direct geld retour. Kortom een Webshop waar nog vele een voorbeeld aan kunnen nemen.

Goede prijs-kwaliteit Snelle levering

Futurum heeft goede kwaliteit producten met een duidelijke communicatie en een goede service.

Futurum is altijd duidelijk en eerlijk in de omschrijving van de producten. De service is prima; doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

prima service

prima service

Super service

Grote keuze an fiets spullen, snel levering, en als jij een vraag stelt krijg jij snel en serieus antwoord.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Steeds alles in orde

TOP

TOP

mtb onderdelen

ik ben zeer tevreden met de aankoop en alles .prima bedrijf

Prima shop met breed assortiment

Prima ervaringen met de Futurumshop. Een breed assortiment en vaak prima acties.

Vlekkeloze service

Ik heb twee paar handschoenen besteld met korting waarvan er bij een handschoen bij ontvangst een naadje los zat. Ik verwachtte een lastige ruil procedure maar na kort Whatsapp contact kreeg ik de volgende dag al een derde paar toegestuurd.

Alle aankopen, van bestelling tot levering, steeds vlekkeloos.

Tevreden

Uitgebreid assortiment, zit altijd wel iets tussen wat je nodig heb.

Snelle en betrouwbaar

Makkelijk bestellen en altijd snel in huis. Wordt ook altijd met fietskoerier afgeleverd.

Top.

Duidelijke website en snelle levering.

Steeds een goede prijs.

Vlotte levering en goede producten voor een goede prijs.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!