Snelle correcte service.

Snelle correcte service.

Geen klachten.alles prima in orde

Goede afhandeling van een teruggestuurd pakket

Makkelijk bestellen en veel keus

Keus genoeg leuke acties vlotte levering

Super service

Fietsschoenen besteld. Bleken helaas te smal voor mijn voeten. Retour gestuurd en binnen paar dagen aankoopbedrag op mijn rekening. Nu op zoek naar wat bredere schoenen voor spinning en mountainbiken.

Weinig reserve onderdelen op voorraad

Helaas grijp ik telkens mis voor slijtdelen zoals Continental 5000 28mm, cassette e 12 speed 11/34, remblokken voor schijfremmen, schijven zelf. KMC 12 speed ketting goud. Kortom alles wat ik nodig heb is er niet. Ik kan ook geen e-nail achter laten bij voorraad.

Duurzaam, goede service en overzichtelijk

Makkelijk zoeken, uitstekende klantenservice en duurzaam transport

Snel, vakkundig en duurzaam

Goed assortiment, uitstekende klantenservice en groene logistiek!

Correcte service

Altijd correcte service

Goed assortiment

Dik tevreden

Levering in twee delen, wegens 'niet op voorraad'. Prima gecommuniceerd en uitstekend afgehandeld.

FuturumShop is één van de beste webwinkel van Nederland

Erg goed. Klantvriendelijk en kwalitatief niet duur. Snelle levering en altijd gratis verzending. Top

Eenvoudig, snel en goed

Een aantal fietsartikelen besteld waar onder schoenen. De schoenen waren een maat te klein en dus een retour / omruil aangevraagd. Proces heel overzichtelijk, zorgvuldig en de levering super snel. Echt goed voor elkaar.

Goede producten, makkelijk besteld snel geleverd

Het is wat het is: FANTASTIC !!!

Alles tip top in orde bij levering.

Veel keuze, enorm snelle levering, klantvriendelijk wanneer je belt, service gericht, goed verpakt, gemakkelijke app & website.

service zoals het hoort!

Shirt was toch te klein, kortng wordt keurig omgezet naar shirt maat groter.

Snel en goed prijs met TdF korting

Uitmuntende service !

Steeds een heel snelle levering bij bestelde goederenen. Wanneer er problemen opduiken een zeer goede service waarbij de klant voorop staat.

Top winkel

Gratis bezorgen Gratis terug sturen En 14 dagen de schoentjes proberen. Mega top allemaal

Service

Krijg waar ik op had gerekend.

Fijne webshop

Grote. Keus snelle levering prima webshop

Simply the best

Topkwaliteit voor goede prijs! Snelle service- levering Overzichtelijke website waar je aangenaam kan shoppen

Order proces en uitlevering uitstekend verlopen.

Goede service en geleverd.

Uitstekende service en snelle levering. Groot assortiment

Heb kunnen kopen wat ík verlangde

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!