Onberispelijk.

Goede producten, goede informatie, goed advies, juiste keuze, goede service en nazorg.

prima webshop

ik heb altijd een paar vaste web winkels voor mijn fietsbenodigdheden en Futurum is er zeker een van. Hebben een groot en compleet aanbod, leveren altijd snel en voor een prima prijs.

Zeer goed.

Ruim asortiment- goede prijs - snelle levering.

Fijne webwinkel

Altijd goed geprijsd. En zeer snel geleverd. Ik koop hier graag.

Waar maken wat beloofd word.

Als een product niet past of de juiste maat niet heeft word het in no time omgeruild zonder vragen te stellen. Ook het retour sturen is erg gemakkelijk inclusief de afhandeling. Ook de netheid en snelheid van de levering is optimaal. Al bij al gewoon top.

Goede produkten.snelle leveringen

Top shop.aan concurrerende prijzen.geweldig

Prima!!!

Van jullie goed advies gekregen, zadel past perfect

Uitgebreide keuze,gemakkelijk bestellen en betalen

Topwinkel met een topservice

Zo gemakkelijk, duidelijk en snel thuis geleverd.

Snelle goede levering

Goed assortiment , specifiek Maattabel en informatie

Steeds klaar om te helpen

Wanneer er een probleem is om de juiste bestelling te plaatsen of om een waardebon te kunnen gebruiken, staat de helpdesk steeds klaar om efficiënt te helpen. Dikke pluim !

Coulant, klantvriendelijk en snelle service

Fijne service.

Snelle bezorging. Goede (retour) service. Snel antwoord op emails. Gewoon goede webshop.

Snelle leveringen, super service. Men komt na wat beloven.

gewoonweg goed

super

Top service en super snel!

Super snelle leveringen !! Duidelijke site !!

Futurumshop altijd goed

Makkelijk bestellen, volgende dag bezorgd. Betrouwbaar en goed. Retour ook prima geregeld.

mijn foutive bestelling direct opgelost

een dubbele bestelling die ik per ongeluk had verzonden, werd onmiddellijk opgelost door de supportdesk via email. ook mijn kortingscode verplaatsen naar de eerste bestelling.

Goede dienstverlening, prima adviezen en producten

Zoals aangeven, mijn ervaringen zijn heel positief. Product omschrijving helder en duidelijk.

Fijne sokken

Zitten als gegoten top product

Perfecte spullen en service

De shop die al jaren uitstekende fiets en hardloop kleding en maatrieel levert en alles gaat gepaard met een perfecte service

Al 15 jaar altijd op tijd!

Goede producten en een goede service!

Snelle levering en goede klantenservice

Altijd snel geholpen en goede hulp en advies

Correcte handel

Snel en correct

Snel en zorgvuldig

Binnen 24 uur in huis, met een mooie korting en een premium product.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!