Goede service en garantie levering keurig

Top, behulpzaam, goede service, meedenkend

Snelle service, snelle reactie daardoor gewoon een zeer fijn bedrijf. Geen enkel minpunt.

Korting farce

Assos broek bij Futurum €140,- korting via kraslot -€20, bij Assos.BE kost d broek €108,-

Super aanbod en super service!

Recent bestelde ik nieuwe hardloopschoenen bij Futurumshop. De bestelling verliep vlot en veilig via de app, en de levering vond de eerstvolgende werkdag al plaats! Ik heb ze meteen aangetrokken om een toertje te gaan lopen en de schoenen zaten als gegoten. Moest dit echter niet het geval zijn, dan begreep ik dat ik de schoenen tot 14 dagen had kunnen retourneren, zelfs na gebruik. Uitstekende service!

Top zaak,

Top zaak, goede kennis van zaken en adviezen, klasse service

Klant staat centraal

Komen na wat zij beloven!

Top service. Levering altijd razend snel.

Razend snelle levering. Veel keus.

Meestal gaat het goed, maar niet altijd.

Over het algemeen best tevreden, maar een tijdje terug wel een misser gehad. Had een onderdeel besteld voor een Tacx trainer. Artikel bleek niet leverbaar, maar werd een alternatief voorgesteld door de klantenservive. Het alternatief paste niet lekker in de trainer. Na meerdere mails bleek dat dit helemaal niet geschikt was voor mijn trainer. Verpakking e.d. had ik al niet meer, maar een oplossing werd niet geboden terwijl zij dit item dus nooit hadden mogen adviseren voor mijn trainer. Prijzen zijn vaak ook veel hoger dan bij de concurrentie. Leveringen zijn wel snel doorgaans.

Levering veel te laat

Na 7 dagen nog steeds geen levering Teleurstellend

Correcte en snelle levering

Bestelling altijd correct en snel. Ook goed mogelijk om product terug te sturen als het niet bevalt.

Nog steeds een uitstekende service

Als meer dan 6 jaar klant en altijd heel tevreden over de service en het assortiment en de snelle levering.

Gewoon goed

Zeer correct site

Zeer correct en goede Site Zeer tevreden.ik kan iedereen aanraden hier materiaal kledij of dergelijke te bestellen

Uitstekend in kwaliteit website, snelle levering en retour afhandeling.

Uitstekend in kwaliteit website, snelle levering en retour afhandeling. Ik heb geen verbeteringen. Borgen en zo doorgaan!

Kleine of grote bestelling altijd top

Bij Futurum shop voel ik me echt klant is koning .

Super service

Altijd snelle levering. Bij vragen ook steeds snel een reactie.

goede webshop

alleen de levering door postnl werd ipv woensdag pas zaterdag geleverd .

Altijd snel geleverd

De levering s"anderdaags ontvangen

Zeer snelle en vriendelijke service

Heldere site, makkelijk bestellen en snel geleverd

Altijd perfect op tijd en juist gelevert

mijn ervaring met Futurumshop is prima

vragen over de materialen worden zeer ,vlug beantwoord leveringen snel omwiseling van goederen zonder problemen houden zo!!!!!!!!!

Snelle levering maar beperkt aanbod. Vele items niet in stock en meermaals duurder dan de concurrentie, Service is zeer goed. Ook bij returns

Snel bericht over wat niet leverbaar was en voor dat deel snel geld terug overgemaakt.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!