Uitmuntend

Gewoon goed!

Alles netjes, keurig geleverd, snel, kortom positieve ervaring.

Rappe service, geen gedoe, concurrerende prijzen

Prima service. Duidelijk verhaal en hele snelle verzending

Dik tevreden over de service en goede hulp. Telefonische en WhatsApp hulp is goed en snel.

Geweldige nummer 1 webshop voor fietsers en mtb'ers

Weet prettig

Altijd 100% goed!!!

Ik heb alleen maar heel positieve ervaringen met Futurumshop. Ze leveren altijd precies wat ik heb besteld en ook altijd precies conform vermelde leveringstijd. Zijn er vragen dan wordt ik altijd heel goed voorgelicht en wordt er uitstekend meegedacht.

Super goede service!

Al jaren bestel ik mijn fietsspulletjes bij FuturumShop. Altijd naar tevredenheid.

Snelle levering, goede communicatie

Ik vind alleen dat voor een plat pakje fietsketting een eenvoudige brievenbus envelop minstens even efficient was geweest, zonder al dat verpakkingskarton(!!!) en een levering met een postauto. Bovendien hoef je dan niet thuis te blijven wachten. Dat geldt evenzeer voor tandwielen, vouwbanden en dergelijk compact spul. Stof tot nadenken?

Top service. Top producten. Top acties.

Top winkel en top service

Dit is mijn go-to winkel voor elke fiets-gerelateerd product, niet twijfelen, gewoon bestellen.

Onvolkomenheid.

Op een gerichte vraag mag je een betrokken/passend antwoord verwachten en geen dooddoenertje/makkelijk ervanaf maken antwoord!

Geweldige service en correctheid

Ik vind de webshop zeer overzichtelijk en mijn bestelling wordt steeds snel en correct behandeld.

Futurumshop is super!

Futurumshop heeft vrijwel alles op voorraad en bij de meeste artikelen ook een goed advies.

Ruim aanbod. Daags nadien in huis.

Top. Steeds correct en vlug

Sinds jaren opnieuw tevreden. Kan niet beter. Dikke proficiat.

Fantastische club!

Ruilen geen probleem en hele snelle levering.

Toptent

FuturumShop heeft een ruim assortiment en levering is altijd snel. Positief is de verpakking in papieren zakken., wat voor het milieu is.

Snelle levering en makkelijk retourneren.

Zeer positief

Top snel geleverd!

Fijne webshop. Snelle levering Uitgebreide product informatie.

Webwinkel waar service voorop staat

Laatst fietshandschoenen besteld waar al na 1 rit het dempende materiaal wat ook voor grip zorgt los liet. Dit heb ik op dezelfde zondag aan de customerservice gemeld via de website met een foto en stukje uitleg. Binnen een uur kreeg ik al een reactie! Met de mededeling dat ik een ander paar mocht uitzoeken. Dit noem ik service met een hoofdletter S !

Snel en precies wat ik ervan had verwacht.

Snel en precies wat ik ervan had verwacht.

Super afhandeling

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!