Futurumshop heeft mij nog nooit teleurgesteld

Ik ben een regelmatige koper van artikelen bij Futurumshop. Altijd goede spullen, prettige website en app om bestellingen te doen. Voor mij reden om door te gaan met het regelmatig bestellen van fietsartikelen in de ruimste zin

Super goede service!!!

Goede telefonische begeleiding en dito garantie afwikkeling. Zeker een goede rede om (bij gebrek aan winkelvoorraad) je aankopen bij een gerenommeerde website zoals Futurumshop te bestellen.

Goede service en snelle leveringen

Krijg steeds snel en goede antwoorden op vragen.

Goed!

Vond het jammer dat m’n bestelling gesplitst was de laatste keer. Kreeg een deel pas op dinsdag ipv zaterdag zoals aangegeven. Op zich niet erg om erover te klagen, maar als je toch om m’n mening vraagt…. Ook geen retourbon in het pakket. Weet niet hoe ik nu best terugstuur zonder kosten…

Gewoon Top!

Ruim aanbod, gunstige prijzen, snelle en correcte levering

Mooie overzichtelijke website. Doen wat jullie beloven. Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden over de status van je pakketje. Bestel er al lange tijd en ben nog steeds dik tevreden. Ga zo door.

Vandaag besteld gisteren geleverd

Vrijdag besteld en zaterdag wordt het pakje gewoon aan de deur geleverd. Meer service kan je niet verwachten.

Veel keuze

Snelle leveringen en uitstekende kwaliteit

Uitgebreid assortiment. Uitstekende kwaliteit en service.

Topbedrijf

Levertijd klopt! Op voorraad is leveren!

Top site

Duidelijke site, altijd antwoord, veel keuze

Beter kan niet

Duidelijke site, snelle levering, wat wil je meer

Prima aanbod en snelle levering.

Mooi assortiment, aantrekkelijke aanbiedingen en snelle en correcte levering.

Snel, betrouwbaar, goede service.

Alleen maar pluspunten voor jullie. Volgens mij de beste webshop die er is.

Fijne mensen, prettige communicatie en goede afhandeling

Prima! Top

Alles goed, garantie service deze keer niet

Nieuwe banden waar duidelijk een probleem ontstaat wordt te makkelijk afgedaan. Zelf aangeboden de band voor onderzoek op te sturen maar geen reactie. Normaliter altijd (zeer) goede service gehad dus ga uit van éénmalige negatieve ervaring.

Was elke webshop maar zo vlot en efficiënt, doe zo voort .

Duidelijke website, scherpe prijzen, heel goede klantvriendelijke opvolging en snelle feedback. Ben al jaren klant en zal dit ook zeker blijven.

Bij FuturumShop kopen is altijd een feest, en mocht er onverhoopt iets niet naar je zin zijn dan wordt dit altijd naar volle tevredenheid opgelost.

produkt goed verpakkingen veel te groot

verpakking van bestelling veel te groot

Super snelle levering

Goede prijzen en super snelle levering. Top

Snelle levering super kwaliteit

Super snelle levering en door de goede product omschrijvingen eigenlijk nog nooit een miskoop begaan!

Ik heb zeer goede ervaringen met Futurumshop

Vandaag besteld , morgen in huis. Ruilen ook geen probleem. Gewoon top.

Sublieme service

Naast een breed en goed aanbod heeft Futurumshop een ongekend goede klantenservice. Er wordt met je mee gedacht, je wordt goed geadviseerd en bij problemen wordt er in oplossingen gedacht. Leuke acties via Strava en prima aanbiedingen. De fietskleding van Futurumshop zelf is van goede kwaliteit en zit gewoon lekker. Niets anders dan goede ervaringen met Futurumshop.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!