Duidelijke zoekfuntie, vlotte levering.

Ik vind wat ik zoek, vlot dankzij de goede filterfunctie, levering ook steeds vlot!

Topservice en topkwaliteit

Snelle levering, fijne keuze in afleverdagen en tijdstippen en Futurum eigen merk is topkwaliteit.

eenvoudig en snel

Simpeler wordt het niet. 's Avonds bestellen en de volgende morgen vroeg in huis. Altijd... Niet goed? Zonder problemen retour.

Fijne en duidelijke site.

Al een aantal producten besteld, snelle levertijd en altijd keurig netjes bezorgd. Ook al eens iets retour gestuurd en was geen enkel probleem. Kortom, een dikke 9!

Super !

Snel, correct, kortom top!

Snel gevonden , net zo snel geleverd

Running cap was snel gevonden op de site en de volgende dag al op de mat.

Shoppen bij Futurum is een topervaring die niet teleurstelt.

Uit een heel ruime keuze kies ik mijn artikels. Dikwijls worden ze al de dag erna geleverd op kantoor. Kan niet beter!

TOP TOP TOP

Snell levering

Supersnel en perfect!

Fantastisch, Zeer ruime keuze en zeer snelle levering.

Wat ik ook maar nodig heb voor mijn fietsen (race, mtb of e-bike), kan ik bestellen bij Futurumshop. Hele duidelijke website en een zeer snelle levering. Eventuele retour zendingen is ook geen probleem. Kortom: FANTASTISCH.

top kwaliteit en service

service een 10, terug sturen en omruilen wordt perfect geregeld. Advies wordt altijd gegeven.

Solide handel

Steeds correcte afhandeling van bestelling aan de juiste prijs.

Snelle afhandeling maar het loont om prijzen te vergelijken.

Futurum levert stipt maar daar zit ook een prijskaartje aan vast. Soms is dat het waard maar nu toch sport voeding elders besteld.

Zoals het hoort, houden zo !

Zeer goede en snelle service

Altijd goede kwaliteit en snelle, duurzame bezorging met fietskoerier.

Supergoed, snel, eenvoudig

Tot nu toe altijd een boven verwachting service ervaring!

Goede online webshop en snelle levertijd

uitstekende service!

altijd correct en super service

Snelle levering en overzichtelijke website

Goede keus, snel en netjes geleverd

Fijne site, mooie spullen, snel en goed geleverd.

helemaal top

al verschillende malen wat besteld bij Futurum, en altijd de volgende dag in huis, perfecte spullen

Prima webshop

Snelle en goede leveringen. Gratis verzending. Pria

Top. Voldoet altijd aan de geschepte verwachtingen.

Groot en gevarieerd. aanbod om in mijn behoefte te voorzien. Snelle levering en goede service. Er moet altijd wat te wensen blijven, dus blijven streven naar een 10 maar een 9,5 is top!

Alles perfect zoals het hoort te zijn.

Al veel onderdelen besteld, altijd correct geleverd en ook retourneren zonder probleem als het dan toch niet echt was wat de verwachtingen waren. Een aanrader.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!