Snelle levering, uitgebreid assortiment.

Eén minpuntje, ik kreeg zojuist een betalingsherinnering voor een product dat per ongeluk nog in het winkelwagentje stond. Verder heb ik geen aanmerkingen.

Goeie service,

Alles dat ik besteld heb word altijd mooi op tijd en correct geleverd. Tevreden klant.

Snel

Alles mooi volgens afspraak op tijd geleverd.

Snel en betrouwbaar.

Snel en betrouwbaar.

Bestellen en afleveringen grandioos.

Altijd vlekkeloos.

super

Super webshop en altijd snel geleverd.

snelle service

snelle service en goede producten

Duidelijk en snel

Kiezen ketting en cassette bestellen en de dag erop kon ik monteren en reed mijn fiets weer als nieuw

Goed, snel en goedkoop

Snelle, duurzame levering en zeer scherpe prijs

Klantvriendelijk

Geweldige klantenservice. Goede keuze aan producten. Leuke aanbiedingen. Gewoon goede, fijne en eerlijke zaak

Top, altijd!

Top, steeds!

Hier nooit een teleurstelling!

Voor al mijn fietsbenodigdheden, onderhoud, onderdelen, kleding hoef ik niet verder te zoeken. Prima aanbod leveringsopties. Bezorging perfect, strak op afgesproken tijdstip, top!

Onbetrouwbaar in leveranties

Zie mijn e-mail van 9 juni waar ik ook nog geen reactie op heb gehad

Gunstig

Best

Duidelijke product omschrijving, snelle levering en met coupons voor scherpe prijs

Zie titel

Top service!

Nooit teleurgesteld met de service!

De meeste producten tegen de scherpste prijzen

Altijd razendsnel in huis. Altijd gratis verzending. Goede service.

Snelle levering!

Snelle levering van de beste producten

Top shop

Maken waar wat ze beloven

Toppers

Altijd goeie ervaringen bij Futurum. Top track and trace. Nooit problemen qua garantie. Vragen worden kort op de bal beantwoord. Retourneren loopt als een fluitje van een cent. Top team daar!

En wat ze beloven

Makkelijk bestellen, snelle levering

fantastische service

bestellen volgende dag geleverd. Heb zelfs meegemaakt dat ik het voor de middag bestelde en het dezelfde avond werd geleverd, Waar maak je dat mee. Ook retourzendingen worden probleemloos opgelost. Niets anders dan lof.

Gewoon snel goed

Prima met uitstekende retourprocessen

Betrouwbaar

Teleurstellend

Ik heb drie artikelen gekocht om boven de 100 euro besteding te komen om zodoende 20 euro korting te kunnen krijgen. Echter één besteld item beviel absoluut niet. Zodoende geroutineerd en geen ander vergelijkbaar item gekocht omdat er te weinig keuze was. Nu krijg ik de kosten van het derde item minus €20. Dit vindt ik schandalig. Nu heb ik twee te dure items gekocht. Ik beraadt me nu om niets meer bij Futurumshop te kopen.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!