Nooit problemen, gewoon top!!

Gewoon de beste site voor fiets kledij en accessoires.

Ok

Min ervaring

Alles klopt.

Super service

Altijd snel en super service

zeer goed

wanneer je een vraag hebt wordt daar snel op geantwoord. heb je toevallig het verkeerde product besteld dan is het retourneren en de afhandeling daarvan goed geregeld.

snelle service

Redelijke prijzen en snelle service

alles prima in orde

Al meerdere artikelen besteld. 1 artikel teruggestuurd en alles verliep vlot en vlug, steeds goed op de hoogte gebracht geweest van verloop teruggave.

Overzichtelijk, Goede hulp, service

Goede producten, voor een goede prijs. Goed hulp via klantenservice indien nodig.

Niet goed

Ik heb twee weken op een wiel gewacht. Ik moet zelf overal achteraan gaan. Problemen bij vervoeren

Zoals altijd alles TOP

Altijd alles inorde

Goede producten en snelle levering. Prijs mag scherper.

Ruime keus en goede service.

Perfecte service

Goede uitleg bij product.

De webshop die ik vaak gebruik

Snel, gemakkelijk en goede service.

Tot nu toe zijn alle bestellingen perfect verlopen.

Uitstekende service en fijne prijzen

En zeer coulant qua retour en garantie

Zorgeloos kopen

Bij FuturumShop koop ik zonder zorgen, goede spullen, duidelijke informatie en de service is geweldig dus als er wat mis gaat wordt het altijd perfect opgelost.

Altijd goed verzorgd en super snel geleverd.

Ben zeer tevreden nog nooit iets niet geleverd en ook garantie/ defecte onderdelen worden snel geleverd zonder moeilijke vragen etc. Tevens wordt alles binnen twee dagen bezorgd.

Heel goeie en snelle service

Steeds correcte levering wat de bestellingen betreft, topproducten

Beste website, altijd correct

Nooit een probleem bij levering of retour. Uitgebreid gamma, een must voor elke fietser.

Niet goed

Mooie horloge met veel mogelijkheden . Beetje minpunt dat het scherm uitgaat en maar kan geactiveerd worden door horloge voor de ogen te brengen wat tijdens het fietsen niet evident is

Scherpe prijzen, snelle leveringen en een top klantenservice

Een duidelijke site met alles voor de fietser

Altijd ok

Correct, degelijk en fair !

De fietskledij die ik tot nu toe bij u aankocht waren steeds van degelijke kwaliteit en zijn prijs-kwaliteit zeker aan te raden. Daarnaast is uw service dik in orde en ook correct. Futurum is de enige winkel waar we online shoppen. We willen bij gelegenheid eens de winkel zelf komen bezoeken.

Super service

Super service, vlotte afhandeling

zeer professioneel

vandaag besteld morgen in huis uitstekend.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!