Snelle en accurate levering

Snelle levering en duidelijke communicatie over status.

Nette verpakking van de materialen, op tijd geleverd

De bestellingen die ik heb gedaan komen altijd netjes aan. Goed verzorgd en als het artikel niet in orde is kan het teruggestuurd worden en krijg je het geld retour. Prima service. Wat ik lastig vind is dat je de kleding artikelen niet op een lichaam gedragen ziet. Hierdoor is het altijd afwachten hoe de pasvorm is.

Uitgelezen en gekookt assortiment

Niet de goedkoopste, maar met gebruik aanbiedingen en kortingbonnen vaak wel. Leveren snel en het zelf kunnen kiezen van de bezorgdag is ideaal. Assortiment bestaat uit kwaliteitsvol en serieus materiaal en daardoor is Futurum een goede referentie.

Niets om aan te merken

Zo als altijd duidelijk en een goed advies

Altijd snel en correct geholpen

Ook bij retour of ruilen wordt en snel en accuraat gewerkt

Super snelle levering

Goede kwaliteit

Goede keuze goede service

Ben zeer tevreden met futuremShop. Bestel er regelmatig spullen zowel voor mijn fiets als kleding. Ben een tevreden klant.

Zowel de site, de prijssetting, de verzending en de dienstverlening zijn top. Zo heb ik dit jaar gebruik gemaakt van het mogen retourneren van een fietszadel binnen een maand als het toch niet echt goed past. Dit werd netjes geregeld en binnen de kortste keren had ik mijn geld terug. Ik maak geregeld gebruik van futurumshop en ik zal dit zeker blijven doen.

Helemaal goed

Producten zijn wel duurder dan in andere webshops.

Excellent

Elke keer dat ik een bestelling plaats bih futurumshop.Ben ik super tevreden met de kwaliteit van de producten.De snelle levering en de beste prijzen.

Super snelle levering.

Op zondagavond besteld en zelfs toen nog op maandag thuis.

niks mis mee

Altijd correct behandeld

Verwachtingen waarmaken!

Vandaag bestellen, morgen leveren! Elke keer weer!!

Prima product. Heel snel bezorgd. Laten weten dat er producten bij zijn die niet snel geleverd kunnen worden. Eerlijk.

Correcte service All-inn

Correcte levering en verpakt. Volgens afspraak levering.

Scherp geprijsde en snel geleverde producten!

Al vele jaren klant en altijd goede en snelle service voor kwalitatieve producten!

Sneller dan dit kan niet. Perfect product

Zeer snelle levering van prima wielerkleding!

2 castelli squadra limited edition fietsshirts en 1 castelli competizione limited edition korte fietsbroek gekocht, alles 1 maat groter namelijk XL (lengte 1.80 ,gewicht 77kg). Wat een prima materiaal en ze passen perfect!!

Geweldige klantenservice

Nadat ik een probleem had met mijn bestellingen, eigen schuld, subliem opgelost. En in no time geld terug.

Bestelde banden niet leverbaar.

Twee buitenbanden besteld en betaald, maar geen verzend bevestiging gekregen. Na informeren van mijn kant bleken ze niet leverbaar en ook niet duidelijk wanneer wel. Dit had ik graag bij bestelling te horen gekregen. Verder wel goed opgelost via de app.

Perfecto

Racebandje vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag bezorgd.

Groot gamma, leuke deals en snelle levering

Rapide, fiable et parfois des bons prix

Rien de négatif.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!