TOP

Vanaf bestelling tot en met de levering was het weer dik inorde!!!

Goed product, goede prijs, goede service!

Broek zit goed, staat haar goed en voelt als goed kwaliteit. Aan de voorkant zit een laagje die de broek winddicht en waterafstotend maakt. De pijpen hebben een ritsje waardoor aantrekken makkelijker wordt en de broek goed rond de enkels zit. De broeksband is niet te steak en van zachte stof waardoor het niet knelt. Zeem is stevig en niet te groot, maar zit op de juiste plek.

Super bedrijf die doet wat ze zeggen, betrouwbaar en snel

Ik bestel al jaren mijn fietsspullen bij Futurumshop en ik ben nog nooit teleurgesteld wat als een zeer groot compliment kan worden beschouwd. Onlangs een Closethegap Garmin houder besteld en deze ging kapot bij het monteren. Zonder enige aarzeling werd na overleg met Closethegap (ook klasse van hen) een nieuwe opgestuurd. Zo hoort het! Kortom: Super bedrijf die doet wat ze zeggen, ze zijn betrouwbaar en snel. Website is goed met duidelijke omschrijvingen, eerlijke reviews en ook goed dat er een vraag en antwoord mogelijkheid is!

Super snelle reactie en probleem gelijk opgelost! Top!!

Bij voorlamp bevestigingspinnetje afgebroken, volgende dag gelijk een nieuwe lamp opgestuurd! Goed geregeld weer van Futurumshop.

Super service

Ik ben fan van de futurum fietskleding. Daarbij leveren ze snel en hebben een goede service!

Top geregeld

Zoals altijd snelle levering

Goede snelle leveringen

Heel tevreden met levering

Een snelle en vlotte website , met een goede service

Bij futurumshop kan je steeds terecht om op een snelle en vlotte manier al je fiets benodigdheden te kopen , deze wordt bijgestaan door een goede service

Ze doen wat ze beloven en meer en dan ook nog zo duurzaam mogelijk!

Je kunt altijd terecht voor advies en wanneer er iets verkeerd gaat bij je bestelling wordt het voor je opgelost. Ik heb zelf een keer wat besteld en ik dacht dat ik nog een kortingsbon had.kon deze helaas niet vinden dus zonder korting besteld. De volgende dag vond ik mijn bon. Even een app gestuurd met foto en code en het werd alsnog geregeld......

Snelle en betrouwbare service

Futurumshop is een webwinkel die snelle en betrouwbare service verleent, alles wat je van een winkel verlangt. Groot plus is de 365 dagen retourclausule en de duur van de garantie op producten , tot wel levenslang op sommige artikelen.

Handig overzichtelijk snel

Kijk altijd eerst bij FuturumShop

De beste webshop tot dusver

Ze komen na wat ze zeggen

Gato led USB sport vest besteld in januari. Batterijen laden niet meer op . Gebeld met futurumshop en de volgende dag een nieuw led USB sport vest binnen gekregen. Wat een service dikke 10 verdiend!

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Exceptional client driven company

Manager by cyclists enthousiasts and experts in marketing and client service, Futurumshop considers the client satisfaction as its priority. Your order placed at 10pm is delivered at 10am the next day …for free! You benefit from recurrent promotions. You can collect points that you convert in interesting goodies. Finally, you can return unused items and get refunded within 365 days. Why go elsewhere?

Per ongeluk verkeerde maat besteld en binnen een paar werkdagen die juiste maat weer binnen.

Goede nette service

Snelle goede behandeling en service

De klantenservice is uitstekend. Altijd direct contact en prima geholpen. Geen moeilijk gedoe over ruilen of geld terug. Super tevreden.

Komen afspraken na

Al enige dingen besteld en geen problemen gehad.

Snel en goedkoop

Prettig, snel en goedkoop zoals altijd

Snelle en adequate dienstverlening

Vragen worden direct beantwoord! Problemen opgelost! Geen omtrekkende bewegingen! Kortom: goede service die werkt! Een voorbeeld voor dienstverleners, zoals banken, energiebedrijven, overheidsbedrijven, etc. Hulde! En probeer het moment vast te houden!

Geweldig webshop met snelle levering en uitstekende service

Uitstekende ervaring

Prima shop

Goede ondersteuning bij een crash replacement kwestie.

Perfecte afhandeling.

Kapotte lamp opgestuurd en vervangen voor een compleet nieuwe geweldig.

Snelle, vriendelijke top service.

Ik bestel graag bij futurum mijn spullen, omdat ze een hoop voorraad hebben en ik het dan de volgende dag al kan hebben en zo niet komt het nog snel of bieden ze een alternatief. Met meerdere producten kan je ook nog een deelleverering doen zodat de producten die voorradig zijn jou kant al op komen. En de rest dan alsnog later komt. Garantie handelen ze snel af en dit ging om een set wielen en wou ze graag ophalen en wegbrengen alleen mogelijk buiten de uren om dat je bij hun langs kan gaan. Regelen ze netjes dat er iemand op kantoor is die me alsnog kan opvangen. Ook houden ze goed contact met de afhandeling van een garantie geval. En zijn ze erg snel met reageren en oplossingen bedenken. Ik bestel graag bij ze zelfs als soms een product iets duurder bij hun is dan een ander.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!