Stuur de pakjes op via PostNL. Ik wil er best iets meer voor betalen. DHl gaat vaak niet goed, bij mij hebben ze het pakje op het verkeerde adres bezorgd

Goede prijs en snelle levering

Prima, snel en goed! Bedankt

Prima, naar verwachting!

Kwaliteit conform en volgens toezegging tijdig geleverd.

Betrouwbaar en snel

Zelfklevende akoestische schuimrubberpanelen besteld. De panelen zijn echt super. De verzending was heel snel en de communicatie was ook prima.

Helemaal goed!

Dank jullie

Geweldige service en betrokkenheid

Na een uitstekende voorlichting van het product heb ik de een aantal rubberen fitnesstegels besteld. Werd naderhand spontaan gebeld dat ik niet conform het eerste gesprek de juiste kleur had aangevinkt. Hierdoor kreeg ik toch nog de juiste bestelling. Maak dit niet veel mee. Daarnaast uiterst tevreden met de geleverde matten. Ik zal dit bedrijf bij iedereen aanraden

Duidelijke website

Bestelling snel geleverd

Bestelling geplaatst de volgende dag in huis. Order verwerking en afhandeling correct. Top!!

Uitstekende service.

Overzichtelijk, groot assortiment, snelle levering en uitstekend verpakt.

Zeer snelle accurate levering

Goed spul en snel geleverd

Prima voor tochtstrips en afsluiten van kisten.

Snel goed voldoet

Snel geleverd volgens afspraak

super snel en past perfect

rubber snel in huis Rubber moest iets langer zijn dan ik door had gegeven, In de opmerking de juiste lengte gezet en alles was super en snel geregeld.

Snel en netjes geleverd

Zeer snel met levering ene dag bestellen andere dag thuis geweldig

Precies wat ik zocht. Prima website

Zowel de mail wisseling als het snel verzenden zijn voor mij redenen om daar nog ern keer te bestellen

goed en snel

Zoals altijd duidelijke communicatie, goed product

Niets op aan te merken

Het was snel verzonden, goed verpakt en kwam als brievenbuspakketje, wat handig was.

Goede informatie

Prima omschrijving van wat ik zocht en snel geleverd.

Besteld direct al een mail dat mijn product verzonden is. De dag erna in de brievenbus

Positief

Zeer goede service

Prima webshop duidelijk en snelle levering Top.

Prima webshop duidelijk en snelle levering Top.

Veel keuze, snelle levering!

Voor rubber en aanverwanten het juiste adres!

Uitstekende service bij klacht!

De geleverde lengte klemprofiel was niet correct, ik ontving het product snel opnieuw en nu wel op goede lengte.

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk