Goed spul, snel geleverd

Prima spul, netjes verpakt, snel geleverd.

Alles top

Alles super vlot gelopen

Leverdienst levert fout en dat is de klant zijn probleem

Mijn bestelling werd niet op het verzendadres of zelfs niet op het facturatieadres geleverd. Van zodra duidelijk werd dat er niemand thuis was op het leveradres heeft de transporteur het nagelaten om even te bellen naar het gsm-nummer dat op de leverbon stond en zelf een adres op het internet gezocht dat gelinkt is aan ons bedrijf. Zo kwam hij terecht bij het facturatieadres van 10 jaar geleden. Zoal de transportfirma als rubber webshop bleef initieel aanhouden dat het pakket wel juist was geleverd. Pas na aandringen werd dit verder onderzocht en kreeg het adres te horen. Ik mocht dit vervolgens zelf verder oplossen, zonder enige tegemoetkoming voor het probleem dat ze veroorzaakt hebben. Niet professioneel en niet klantvriendelijk te noemen.

Vlotte levering van Prima Rubbermat Zeer Content mee . Vriendelijke groeten APKlijn

Super !

Snelle levering nette prijs !

Duidelijke website Vriendelijke behulpzame klantenservice Produkt van uitstekende kwaliteit

Eerlijke communicatie met echte mensen

Er ging in eerste instantie iets niet goed met de verzending. Kon de shop niks aan doen. Hebben ze super opgelosd.

Snel en goed

Snel geleverd, goed rubber

Goed meedenken en snel leveren

leveren snel

betrouwbare leverancier!!

Prima website en snelle levering

alles was duidelijk en goed

Snelle goede levering!

Goede kwaliteit rubber, Ik had een rubber nodig om mijn ledlijst schoon te houden tijden het voegen. Dit ging perfect! Rubbers is van mooie stevige kwaliteit.

Snelle levering en netjes afgeleverd

Eerste keer dat ik hier bestelde en zal zeker hier weer bestellen

Perfect geholpen voor een prima prijs

Ik zocht een nieuwe rubber deurmat voor de zaak en ik had een bij de rubber webshop een leuke, fijn geribbelde mat gevonden met de juiste afmetingen. Ik heb hier nog even over gebeld en daar adviseerden ze toch een mat met traanplaat profiel omdat die het even wat langere levensduur heeft, voor de zelfde prijs. en het werd ook nog de volgende dag geleverd. Wat wil je nog meer? Zeer tevreden met deze aankoop.

uitstekend

Adequate en zeer snelle levering.

Rubber fenderprofiel

Goede prijs van het product, doch te hoge leveringskosten.

Geleverd wat besteld en er snel

Erg goed

Snel en goed

Snwl en goede service. Prima materialen

Goed, snel en betrouwbaar

Makkelijk om keuze te maken en vervolgens te bestellen met vervolgens een snelle en correcte levering.

goede producten, snelle levering

goede producten, snelle levering

Product snel geleverd en was zoals beschreven op de website

Siliconen lijm besteld. Verstuurd via DHL die slordig met het pakketje zijn omgegaan dus was de lijmtube gescheurd. Na een belletje is dit snel opgepakt en is er zonder extra kosten een nieuwe verstuurd.

Makkelijk besteld ,snel in huis

Prima webwinkel om wat te bestellen, snel in huis

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk