Goed product

Snelle en nette levering

Goed aanbod en persoonlijke aandacht

Rubber Webshop heeft een mooi aanbod, opties voor per meter en heeft me prima geholpen bij een alternatief bij een keuze die niet op voorraad was. Snel geleverd ook.

duidelijke site en snel geleverd

Mijn vorige leverancier is gestopt, na 1 jaar zoeken heb ik eindelijk weer een goed product gevonden met de juiste dikte en een veerkracht zoals wij die willen voor het verkleinen van mijn hoeden.

Uitstekende prijs/kwaliteit

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Snel verzonden Geen poespas Aanrader!

Goed en snel

top

Zeer snel geleverd

Prima site om te bestellen

Makkelijke site

fantastisch

makkelijk te bestellen en zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering van rubber vloer.

Stipt

Goed verpakt

Super goed en klant gericht.

Bedrijf denkt mee in de juiste keuze voor je klus. Zijn zeer geduldig en vriendelijk. Super services.

Waardeloos. De klant kan stikken, die is niet belangrijk.

Op woensdag 31 mei om 11:00 besteld 2m radiatorslang 40 mm inwendig. De website gaf aan in voorraad en voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden. Gebeld voor checken of in voorraad en of aantal 2 betekende stuk van 2 meter. Was zo. Slang was dringend nodig (monteur kon niet verder) en de boot moest naar de werf op 7 juni. De volgende dag nog geen track en trace code. Op 2 juni ook nog steeds geen bericht eens gebeld. Slang speciaal voor mij was besteld (stond niet op de site en was me ook niet medegedeeld). Per mail duidelijk gemaakt waarom ik de slang echt snel moest hebben. Slang was nu binnen en wordt zelfde dag verzonden. Toen inderdaad een code en die vermeldde op 2 juni pakket aangemeld maar nog niet ontvangen. En dat bleef zo zonder enige verandering. 5 Juni weer eens gebeld: DHL had een fout gemaakt, pakket werd geretourneerd naar afzender. Toen gemaild dat ik geen vertrouwen had dat pakket op 7 juni in mijn bezit zou zijn. Voorgesteld om mij te bellen als het pakket retour zou zijn ontvangen zodat ik een auto kon huren en het zelf op zou halen. Gelet op de kosten daarvan, omgooien van planning en de tijd die het mij kostte het orderbedrag te crediteren €49,95). Ophalen mocht en heb ik ook gedaan maar aan crediteren deed men niet. Men suggereerde dat men niet verantwoordelijk is voor DHL. Ik heb nu de slang, maar vind van dit bedrijf het volgende: - De website vermeldt onjuiste informatie - DHL is (met GLS en DPD) een heel slecht vervoerder. Bij die bedrijven gaat het bij uitzondering goed, bij PostNL duurt het een enkele keer een dag langer, maar verder nooit dit soort problemen -Rubberwebshop is niet verantwoordelijk voor DHL maar wel voor de keuze voor deze malafide vervoerder. – Dat men helemaal niet ingaat op mijn voorstel om de order te crediteren of een ander voorstel doet betekent dat de klant kan stikken. Lekker het orderbedrag incasseren (inclusief verzendkosten) en de klant zoekt het maar uit als het ernstig mis gaat.

Handig om een kabel te dekken

Ik heb een stuk rubber gebruikt om een laadkabel op de stoep aftedekken. Het maakt het beter en veiliger om met de fiets of te voet eroverheen te rijden of te stappen. De kabel is dunner dan een tuinslang, en met dit afdekrubber beter beschermd tegen beschadigingen. ik heb wel 50 cm breedte genomen

Perfect product maar dure verzending.

Het product wat ik bestelde was perfect, degelijk en van goede kwaliteit. De verzendkosten daarentegen waren met 15€ wel erg aan de hoge kant, 3x zoveel als een gewoon pakketje terwijl deze zending in een envelop in de brievenbus werd bezorgd.

Alles oke

Snelle verzending en artikelen zoals omschreven

Snelle levering bestelling

Goede webshop met acceptabele verzendtarieven.

goede service/kwaliteit

Mijn ervaring met rubber webshop is goed.

Oke

Goed assortiment en vlotte verzending

Helemaal top!

Snel geleverd en goedkoop verzonden

Snel en niet duur.

snel verzonden nette prijzen

voldoet geheel aan de verwachting. aanrader

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk