Prima, Snelle levering, Goede prijs/kwaliteit

artikelen zijn correct geleverd

Duidelijk en komt afspraken na.

Duidelijke telefonische uitleg over het product en advies en alles volgens afspraak snel geregeld!

Als je rubber wil, in een webshop, dan zit je hier goed

Mooie slangetjes en klemmen gekocht hier om wat auto-klusjes te klaren. Zo flink wat geld bespaart tov fabrieksonderdelen. Was allemaal de volgende dag binnen, netjes verpakt en met lekker veel betaalopties. Dus ja, een goede webshop met goed rubber!

Prima bedrijf

Het is een bedrijf waar je plezierig wordt geholpen. De medewerkers zijn behulpzaam en denken in oplossingen.

Mooi assortiment

Breed assortiment, snelle levering tegen goede prijzen

snelle levering, goed product

snelle levering, goed product

Snelle levering en je wordt heel netjes geholpen

Snelle levering en je wordt heel netjes geholpen

Slappe rubbers een passen niet in brievenbus

Deze rubber u-profielen zijn slap en daardoor zijn opstaande randen niet strak en nauwelijks te monteren. Heb ze op maat gemaakt maar door het slappe materiaal voor mij onbruikbaar en heb ze weggedaan. Bovendien zou het een brievenbuspakket zijn maar paste niet en kon ik het pas een dag later ophalen bij DHLpunt

Supersnelle levering, correcte communicatie! Top!!

Zeer tevreden over dit bedrijf

snelle levering maar mijn rubber paste niet.

rubber besteld maar paste helaas niet volgens de foto moest er 1.1 mm ruimte zijn maar dit was helaas minder een dubbelgevouwen rubber.

Prima service en snelle afwerking

Vandaag besteld en de volgende dag bezorgd

Adequate service

Zeer mooie klemprofielen en snel geleverd.

Klemprofielen voor bus besteld, zeer snel met track en trace geleverd. Zeker aan te bevelen.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Het volrubber U-profiel is van degelijke kwaliteit en voldoet exact aan de specificaties zoals omschreven op de website. Levering keurig binnen de opgegeven termijn.

Prima!!

Zeer snel geleverd en bij een telefonische vraag aan de klantenservice, vriendelijk en adequaat te woord gestaan

Professioneel, snel, accuraat

Het stuk dat besteld was, had voor de zekerheid een paar cm extra. Ideaal voor het geval het toch nodig was. Je merkt de knipoog van professionaliteit en zorg.

Veel keus

Makkelijk te vinden wat ik zocht, eenvoudig besteld, prima verpakt en op tijd geleverd. Prima, zoals beloofd.

Net prijzen goede kwaliteit en snel verzonden.

Snelle en correcte levering

Goeie snelle levering

Snel en efficiënt

Hele snelle levering. Uitstekend product.

Prima service, ook bij kleine bestelling

Ik had sample nodig om een principe uit te proberen. Ruim voldoende om te testen! Snel geleverd. Zeer goede kwaliteit profiel en exact conform specificaties.

goed product en snelle levering

Precies wat ik zocht

Het artikel was precies wat ik zocht en werd snel verstuurd

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk