Ik kon het snel ophalen

niet zo snel Telefonisch contact.

Levering is naar verwachting verlopen

De levering is naar verwachting verlopen. De slang van prima kwaliteit.

Snelle, correcte levering.

Snelle, correcte levering.

goede en snelle service

binnen 1 dag in huis goede en snelle service dus , echter zonde dat de transportkosten naar belgie 19.95 bedragen terwijl ik vorige keer 9.95 transportkosten betaalde.

goed product

snelle levering goed product tevreden

Gemakkelijk en snel

Had een rubberen rand voor een scherpe kant aan een glasplaat nodig. Snel gevonden en geleverd. Nu nog monteren.

Prima bedrijf

Goed, overzichtelijke website en strakke prijzen

goed geregeld

snelle en correcte levering

Afspraak correct nagekomen en snelle levering

Ruime keuze in producten en kwaliteitsvol

Goede producten, scherpe prijs snel geleverd.

Ruim assortiment, heel scherp geprijsd. Kwaliteit lijkt goed. Levering zeer snel.

Uitstekende ervaring

No nonsense aanpak, goed meegedacht. En prima levering. Bedankt!

De maat die ik nodig heb op voorraad!

Enorm gezocht naar een doorzichtige 19mm slang, nergens te vinden, behalve hier. Supersnel geleverd!

Snelle levertijd

Duidelijke informatie op het web en snel geleverd.

snelle levering van perfecte trapneus

Als klusser worden er af en toe rare vragen aan me gesteld. Het is een groot plezier als het me dan lukt

Ruime keuze, snelle levering

Top bedrijf

Perfecte levering van het bestelde product en goede communicatie.

Uitstekend webwinkel

Rubberen loper besteld op maat, Perfect kwaliteit, en ligt mooi voor mijn werkbank

Zeeeer slecht

Ik heb mijn item helemaal niet ontvangen doch wel betaald

Hevel nodig?

Ik had een rubberen slang nodig om een hevel te fabriceren en mijn echtgenote gelukkig te maken... de chauffagist had immers een enorm (zwaar) vat achtergelaten en dat bleef maar in de weg staan... De website van Rubber Webshop waar ik rubberen slangen vond met de optie om binnen- en buitenmaat te kiezen volgens de aansluitingen op het vat was gewoon wat ik nodig had. Komt daarbij de super-vlotte levering en een nu opgeruimde chauffage-ruimte voor de deadline van mijn echtgenote en iedereen is content :-) Bedankt rubber-webshop om de spanning ten onzen huize te ontmijnen!

Perfect geregeld

Perfect, besteld en snel en netjes geleverd

Passend product snel geleverd

Ik had een waterkering nodig tussen de inloopdouche en de rest van de badkamer. Door een matig afschot liep het water niet automatisch naar het afvoerputje, maar zo de badkamer in. Na enig zoeken naar een zelfklevende rubberstrip met voldoende hoogte, kwam ik uit op de website van Rubbershop. Daar vond ik een ruim assortiment, waaruit het makkelijk kiezen was. Bovendien kon er gewoon per losse meter worden besteld, wat bij veel andere aanbieders niet kan. Omdat ik maar weinig nodig had, was dit een extra voordeel. Vervolgens was alles snel besteld en nog sneller geleverd. Dus mijn ervaring met Rubbershop is zonder meer prima!

Prima geholpen en snelle levering

Door een misverstand helaas voor niets naar Het afleveradres gereden. Aldaar gratis een bruikbaar proefstuk gekregen van een ander type band. Het juiste rubberband is vervolgens zonder bezorgkosten geleverd. In één woord top!! Zo klantvriendelijk zouden meer leveranciers moeten zijn.

Prima geholpen en snelle levering

je krijgt wat je vraagt

wat gevraagd is dat is geleverd.

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk