Correct en snel

betrouwbaar en snelle levering

overzichtelijk, vriendelijk, snel en hoge kwaliteit......

Ik had maar een metertje kantafwerkprofiel nodig maar kon het nergens vinden (behalve uit China). Tot ik de Rubber Webshop vond. De verzendkosten zijn meer dan de prijs van de meter profiel en voor de webshop is het natuurlijk ook klein bier (blij dat jullie dat doen) maar voor mij geldt in dit geval, "beter 'duur' dan niet te krijgen. Ik ben hier helemaal blij mee!

Bestellen was erg makkelijk. De volgende dag al in huis

Snelle levering!

Makkelijk op maat te bestellen, snel geleverd!

Snel geleverd. Uitstekende kwaliteit.

Snel geleverd. Uitstekende kwaliteit.

zeer snelle levering en goed product

siliconenslang voor reparatie koffiemachine , zeer snel geleverd (volgende dag) en goed product

Super Allert

Aanrader voor iedereen

Uitstekende kwaliteit U-profiel voor een prima prijs

Ik had rubber U-profiel nodig om de DHZ tasdrager van mijn motor mee af te werken. Dat vond ik bij de Rubber Webshop en voor een zeer acceptabele prijs en het werd ook vlot verzonden.

Prima, niks te klagen

Prima, niks te klagen en snelle levering

Goede webshop snel geleverd

Niet klantvriendelijk

Voor mijn project heb ik maar kleine stukken rubberen profielen nodig (30 cm). Ik heb hierover contact opgenomen maar er werd niet meegedacht, waardoor ik verplicht was om de minimale besteleenheid te kopen van 1 meter. Hierdoor heb ik nu erg veel profiel over wat ik niet ga gebruiken.

Zeer snel gereageerd en prefect verpakt

Prima ik besteld weer bij deze zaak

Goede kwaliteit materiaal

Vloer is top, transport is waardeloos

Had al eerder vloerdelen besteld en dit is goed gegaan. Ze zouden donderdag tussen 8-1700 bezorgd worden, om 15.00u maar eens gebeld waar ze bleven aangezien de track en tracé liet zien dat ze er rond 13.15u zouden zijn. Na meerdere keren die dag gebeld te hebben werd ik door een mevrouw van de transport teruggebeld dat ze de levering vergeten waren mee te nemen?! Morgen (vrijdag ) komen ze voor 12.00u. Nou vooruit…. Die vrijdag na 13.00u waren ze er nog niet, weer gebeld. Een of andere kutsmoes dat het druk was op de weg en dat ze er tussen 15.00u en 16.00u zouden zijn. Uiteindelijk 16.06 kwamen ze. Oftewel, uitbesteed aan een waardeloos transport bedrijf. Ga er aub iets mee doen,

Snel en goed geholpen

Website is duidelijk. Na bevestiging alles snel geleverd

4 meter U rubber besteld. In 2 werkdagen geleverd. Top !

Bestelling snel en correct afgeleverd.

Internet winkels die geen fouten maken hebben mijn voorkeur. Tot nu toe zijn alle bestellingen bij de rubber-webshop probleemloos verlopen.

Prima levering

Zeer snelle levering en product zoals beschreven en getoond op website.

Goed, het bestelde kroonbanden rubber D profielen zijn prima

Ook zijn de juiste lengtes geleverd. Wij zijn heel tevreden en bevelen deze leverancier aan. Één klein puntje: de doos waarin het is geleverd had de helft kleiner gekund. Misschien kunnen de leveringskosten lager door compacter verpakken.

Top! Aanrader!

Duidelijke product omschrijving, makkelijk te bestellen, vlotte communicatie en levering, uitstekend product!

Goede snelle levering. Product voldoet aan verwachting.

Goede snelle levering. Product voldoet aan verwachting.

Prima te bestellen op de website. Bij meerdere bestellingen kan ik [pas een echt oordeel vellen

Snelle reactie

Reageert snel op de mail. Duidelijke webshop en snelle levering

uitstekend

uitstekend, snelle levering!