Goede materialen, snelle verzending

Goede materialen, snelle verzending.

Duidelijk en snel

Simpel bestel en betaalproces, snel geleverd.

Goede snelle service

Snelle service, product als omschreven

Juiste, tijdige levering

Één kleinigheidje; op jullie website werkt de keuzemogelijkheid voor siliconen mosrubber rond 6 mm niet goed. Als je een afsnijding van bijvoorbeeld één meter wil selecteren, krijg je de prijs te zien van een complete rol.

Ik heb verkeerde besteld

Ik heb niet goed gekeken wat de dikte was een kreeg rol van 1mm thuis dat helpt niet echt als tocht strip. Maar verder super netjes gegaan met leveren

Fast, relatively cheap, reliable.

Easy to work with website. Fast delivery. Recommend. Only problen: parcel went via BPOST in my case. And that's not a best service ever for sure.

Altijd prima product, correcte levering

Bestel regelmatig, hele goede ervaringen, zowel met product als levering. Ook nette prijs

Voor de derde keer hie besteld en ook nu weer goede kwaliteit

dit was werkelijk perfect, blij met het product, wat volledig aan mijn wensen en verwachtingen voldoet.

Vriendelijk aan de telefoon - behulpzaam en bereidwillig .. waren maar meer leveranciers zo.

Goed geholpen

Goed geholpen snelle service

Snelle levering van het juiste product!

Snelle levering van het bestelde product. Het product is super en ik kon het gelijk gebruiken. De kwaliteit is goed dus al met al een zeer tevreden klant!

goede levering

Snelle en goede levering van mijn bestelde product

Nog steeds niets ontvangen

Afgelopen zondag besteld, pakketje zou iets vertraging hebben maar nu nog steeds niets ontvangen. Wat fijn voor die andere die deze week wel wat ontvangen hebben van deze firma zoals hier in de reviews te zien is. Wel bijzonder als mij verteld wordt dat al hun pakketten incl brievenpost vertraging hebben. Beetje ongeloofwaardig!

Niet goed

Geen bestel- of betaal bevestiging ontvangen na betaling 28-11-2021

Goed en snel

Goed product, jammer dat het niet in grijs te koop is.

de bestelling is (nog) niet aangekomen

Wel een mail dat de bestelling is verzonden. De bestelling er nog niet aangekomen. Ik hoop dat deze nog gaat komen.

Goed en snel geleverd

Besteld en 1 dag later in huis

Snel en goed

Snel en goed geleverd

Goed verpakt & goede kwaliteit materiaal.

Het pakket kwam netjes aan en het materiaal is zeer goed.

Zeer betrokken en betrouwbaar.

Mijn vragen zijn keurig en op tijd beantwoord. De service van Rubber Webshop gaat verder dan de levering.

Snelle levering, goede kwaliteit

xxx

Correct

Correct. DHL was wat traag, maar niets aan te doen.

Snel goed duidelijk

Snelle levering, duidelijke site. Gewoon goed

Prima product en service

Een kleine bestelling gedaan. Vlot geleverd en geheel naar verwachting.

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk