Prima product en service

Een kleine bestelling gedaan. Vlot geleverd en geheel naar verwachting.

Snel bezorgd

Makkelijk bestellen via site , snel geleverd, product volgens beschrijving

Prima geregeld

Snelle levering.

Goede afwikkeling bestelling

Na de bestelling ontving in een track en trace code. Deze bleef echter enkele dagen op "aangemeld" staan. Contact gezocht met Rubber Webshop. Bleek dat het verzonden pakket niet in gescand was. Er werd een 2e maal de bestelling verstuurd zodat ik mijn werkzaamheden af kon maken. Bleek echter dat ik uiteindelijk 2 bestellingen ontving. Om deze terug te sturen kreeg ik een retour label toegezonden. Complimenten voor het meedenken met de klant. Top.

Goed spul, prefect fit, goed geholpen

Goed spul, prefect fit, goed geholpen

Van bestelling tot levering alles prima en duidelijk

Van bestelling tot levering alles prima in orde

snelle en correcte levering

SNELLE EN CORRECTE LEVERING

zeer goed

ruim aanbod ,goede web ,snelle levering

Top geregeld

Moderne webwinkel zo als het tegenwoordig hoort

Ik kreeg wat ik bestelde

Goede produktomschrijving, kreeg wat ik zocht, vlot besteld correct geleverd

Snel en goed

Besteld en de volgende dag al binnen

Mooie website en correcte afhandeling van de levering

Zie boven

Snelle en correcte levering.

Ik had snel gevonden wat ik nodig had. Heb de levering correct en supersnel ontvangen aan zeer voordelige prijs.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Makkelijk te vinden, makkelijk bestellen, snelle levering en prima kwaliteit.

Klasse geregeld

Duidelijke website met de juiste informatie. Correct verpakt en verstuurd.

Superservice!

Vrijdag laat in de middag gebeld vanwege een product wat ik zaterdag nodig had. Ondanks dat er al afgesloten werd voor het weekend, is het benodigde product toch nog snel verpakt en op de post gedaan. De volgende dag had ik het in huis en kon ik mijn probleem oplossen. Top!

goed spul

snel geleverd

Dank voor de vlotte levering, transparante slang?

Overzichtelijke website, vlotte levering. minpuntje: Omschrijving zegt transparante slang. Echter de foto toont een witte waas en dat blijkt ook zo bij levering. Ik had graag een kleurloze transparante slang gehad.

Goed snelle service

Goed snelle service

Goed, maar tekort aan informatie

Voor een project hebben mijn groepsgenoot en ik een set aan rubberen koorden bestelt. Helaas gaf de rubber webshop niet alle eigenschappen van hun rubberen koorden op de site (zoals young's modulus/veerconstante). Wij hebben hierom moeten gokken op de young's modulus. En het ziet er naar uit dat wij vrij verkeerd hebben gegokt. Waardoor onze aankoop waarschijnlijk verkeerd is geweest.

Groot assortiment, snelle levering

De webshop heeft een groot assortiment. Hierdoor heb je dus een zeer ruime keuze. De prijzen zijn zeer acceptabel. Na betaling is mijn bestelling snel verzonden.

Snelle en correcte levering, prima product.

Snelle levering, duidelijke webshop.

Snelle levering, duidelijke webshop.

Wordt netjes verpakt en snel afgeleverd,

Attent, accuraat en nette aflevering van het bestelde.

Prima.

Gieterijstraat 51