Snel en correct

Simpel rubber stripje van 1 m besteld. Volgende dag verstuurd, dag erna in huis. Informatie per mail snel en juist. Webshop logisch opgebouwd, idem geldt voor bestelproces.

gewoon zeer prettig

Ik vond de site zeer prettig, mooi overzichtelijk en simpel. het product is van goede kwaliteit en mooi op maat, ook nog snel binnen. niks te klagen.

Snelle levering en correct.

Jullie hadden precies wat ik nodig had

Snelle en correcte levering

Ik bestel wit rubber en krijg zwart

Helaas had ik de rol snel nodig dus niet geprobeerd om te ruilen. Misschien had dat wel gekund.

In een woord: top

Bestellen zeer goed Levertijd zeer goed

Goede en snelle levering

Alles in orde

Alles in orde

Duidelijke website en vlotte levering.

Duidelijke website. Snelle levering.

Snelle en correcte afhandeling en levering

Snelle en correcte afhandeling en levering

De bestelling is wat we verwachten

De site geeft een goede weergave van de componenten weer.

Snelle en goed service

Vlotte en vriendelijke communicatie. Zeer behulpzaam in het kiezen naar de juiste tegel. Gratis samples omdat de huidige situatie het niet toelaat om ter plaatse te gaan kijken. Echt een aanrader!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Siliconenslangen besteld voor het werk. Snel geleverd en kwaliteit lijkt goed te zijn.

Snelle levering - Net iets anders dan ik had verwacht

Ik had PVC Kantafwerkprofiel (Zwart | breedte 6,5mm | hoogte 9,5mm) besteld. De levering was vlot en de afmetingen waren zoals verwacht. Ik had echter niet gerekend op het traanplaat-achtige reliëf in het rubber zelf. Omdat er niks over in de omschrijving stond en er alleen een tekening was -geen foto-, ging ik uit van glad rubber zonder reliëf. Verder alles prima in orde.

snelle service en vriendelijk en behulpzame medewerkers!!!

zie boven

Goede keuze, kwaliteit en snel geleverd. Fijn dat rubber niet gelijk op een rol van 10 meter gekocht moet worden.

Topservice

Snel verstuurd en meteen aangepast ondanks mijn eigen fout in bestelling

Gewoon, ik heb gekregen wat ik heb besteld

Goed dus

Goede ervaring, snelle levering....

Wij hebben een goede ervaring gehad met de Rubber Webshop. Wij bestelden een benzineslang..... Mooie kwaliteit en keurig snel geleverd. Dank jullie wel

Makkelijk te kiezen, snelle correcte levering

Fijne ervaring. 2e keer al dat ik let hen werk.

Vlot geleverd, prima kwaliteit

Prima service, goede prijs, vlot geleverd!

Goede service en snelle levering.

Snelle levering en een prima klantenservice. Problemen worden opgelost zonder moeilijk te doen.

Goed verzorgd

mijn ervaring kan niet stuk, is van siliconen

Gebruik siliconenslang 5mm om klokkenspelen voor kinderen te reviseren, elk spel gebruikt 4 x 35 cm slang. Dat kost zo'n twee uur en ik heb voorlopig 50meter ingekocht :) Levering binnen twee werkdagen

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk