J

Alles gericht om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Snelle en ter zake kundige afhandeling van de bestelling/order. Goede communicatie.

Mooie afdekking voor een put

Snelle levering, prima product, goede prijs

Alles ok

het is geweldig

snel en goed koop

Prima, snel, niet duur

Moeiteloos verlopen. Top!

Heel heel tevreden

Snelle en vlotte levering Het is hetgeen ik zocht! goed materiaal

Precies wat ik nodig had!

en dan ook nog snel geleverd

op de kwaliteit niks aan te merken

goede communicatie en behulpzame klantenservice

Service en product zeer goed, scherpe prijs

Was niet zeker van de benodigde maat en kreeg eerst gratis monster opgestuurd. Toen ik ik wist wat ik nodig had een hele rol besteld en binnen twee dagen geleverd.

TOP, duidelijke site, veel producten, snelle levering

Duidelijke website met zeer veel producten. Ik kon zonder moeite vinden wat ik zocht. en je hoeft gelukkig niet meteen een hele rol te kopen maar kunt op maat laten afsnijden. Zorgvuldig verpakt (en daarnaast kan rubber wel wat hebben natuurlijk ;)) en snel geleverd.

Goede spullen. Op tijd geleeverd. Gied zo!

Zie boven

Gewoon heel fijn en super behulpzaam.

Na mijn bestelling in de webshop, had ik nog wat vragen. Ik stuurde een mail, en kreeg direct netjes een antwoord. Dat vond ik heel fijn en daarom ben ik positief. Mvrgr Cees Zeegers van Aevum-Kozijnen Heemskerk.

Goed product, vlot gelerd

Makkelijk te bestellen, vlot geleverd en goede prijs kwaliteit

snel geleverd...

besteld,betaald ....snel juist gevraagde geleverd thuis...

veel keuze en lekker snel

veel keuze en lekker snel

Correctie levering en communicatie.

2 meter rubber profiel besteld en had nog wat vragen. Vlotte communicatie en levering dezelfde dag verstuurd.

Veel keuze, snel verzonden.

De Rubber Webshop had precies het rubberprofiel dat ik zocht, en dan ook nog per meter en niet per rol van 100 meter, een beetje onzin als je 11 meter nodig hebt. De verzending was snel. Een goede zaak!

goed!

Snelle levering en conform mijn bestelling

Goed geregeld

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en snelle leveringen.

Goed geholpen

Ik was op zoek naar een kabelmat maar vond alleen rollen van 10 meter. Na telefonisch contact verwezen naar zelfde product onder andere naam dat wel.op maat besteld kan worden. Tip geef product dezelfde naam of verwijs ernaar als je op maat nodig hebt of a dersom als je 10 meter nodig hebt. Nog dezelfde dag verzonden en levering goed te volgen.

Snelle levering, van een goed product!

De producten, voldoen aan mijn verwachtingen.

Supersnelle verzending

Heel goed. Duidelijke webshop

Goed, meedenkend bedrijf.

Gebeld door het bedrijf toen een product toch niet op voorraad was en geholpen aan een alternatief. Top! En snel geleverd.

Goede en snelle levering

Top ontvangen en netjes verstuurd. Product voldoet aan alle verwachtingen.

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk