De boeken zijn de dag na bestelling al afgeleverd. Complimenten voor de snelle verwerking !
Helaas heb ik niks ontvangen? Geen idee waar mijn bestelling is gebleven?
Na de bestelling geplaatst te hebben en betaald, bleef het stil. na het sturen van een mail, want bellen kan niet, kreeg zonder excuus het benodigde op de mail. Na 2 weken een mail dat de bestelling was afgerond.
online makkelijk te bestellen en snelle levering
Ben zeer tevreden
Ik heb mijn theorie boek nog niet ontvangen
Ik heb het boek vrijdag besteld en maandag wordt mij gevraagd de klantenservice te beoordelen. Één probleem: ik heb het boek nog niet ontvangen.
2 boeken besteld. In eerste instantie maar 1 geleverd. Na contact was ook de andere binnen een dag geleverd. Top
Snel geleverd.en duidelijk voor de leerlingen
Beschadigd pakketje ontvangen , na retour zending en bericht van de klantenservice, geld retour gekregen.
Very fast delivery, I order in the night and the next day I got a book :)
TOP
In één dag zijn de boeken binnen
Perfect, top
Afgelopen weekend twee lesboeken besteld en kreeg gelijk bericht dat men met mijn opdracht aan de gang ging. Dinsdag lag alles keurig in de brievenbus en kon ik aan de studie.
Slechte levering
Ik heb een boek en online examenvragen besteld. De onlinecode heb ik meteen gekregen zodat ik kon oefenen. het Theorieboek de dag erna. thnx,
Koerier niet ontvangen
Originele beoordeling
Je hebt me het verkeerde adres gegeven, ik heb geen boeken ontvangen. Mijn adres is lobattostraat 41 K. Je hebt de K niet ingevuld en ik heb hem niet ontvangen.
Ik heb mijn inloggegevens sinds maandag niet ontvangen en er word niet geholpen heb al vele male mails gestuurd geen gehoor!
Service prima. Maar de aangeboden gratis theorie heeft weinig te maken met D rijbewijs. Dat deel is immers allang onder de knie met normale rijbewijs. Het enige waar een klant dus voor betaald is het oefenen.
Heb mijn boeken nog niet eens ontvangen. Ik kan jullie ook niet eens contacteren. Wat een slechte zaak is dit zeg
Beste Anouar, Wij vinden het spijtig om te horen dat je ontevreden bent over onze service. Echter kunt u op de track & trace zien dat het pakket op tijd verstuurd is maar dat er vertraging is opgelopen bij PostNL. Hier kunnen wij jammer genoeg geen invloed op uitoefenen. Uw bestelling wordt volgens T&T vandaag bezorgd. Met vriendelijke groet, Alletheorieboeken
Een online training besteld bij dit bedrijf, geen inlogcode gekregen, tot minstens 6 x geprobeerd om op allerlei manieren contact te leggen om die code alsnog te krijgen. Niks. Waardeloos bedrijf
Na het bestellen van een usb-stick voor brommer theorie, deed de usb het niet goed op onze Mac, gemaild naar alletheorieboeken.nl en ze kwamen gelijk met een geweldige oplossing, wij kregen 20uur aan oefeningen en je mag zelf bepalen hoelang je er over doet, je krijgt 20uur voor onbepaalde tijd, wat een super oplossing… ik vind het top…!! Nogmaals dank
Aankoop online gaat eenvoudig. Als je aanvullende vragen hebt, is er een klantenservice die heel snel, behulpzaam en adequaat reageert.
Erg fijn! Snelle service, overzichtelijke website en top advies. Zeker aan te raden!
Business Park Stein 165
6181MA Elsloo
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Leren, oefenen en slagen voor het rijbewijs met een pakket van Alletheorieboeken! Studiemateriaal voor elk rijbewijs: online leren en online oefenen, theorieboeken, oefenboeken, usb-sticks