Filtre

Goede leverancier

Prima leverancier. Alleen productondersteuning / uitleg van RWE is slecht.

Goede uitleg en netjes geleverd

Goed en betrouwbaar. Goede service!

Ik heb al een aantal jaren veel apparaten van smarthome in mijn huis geïnstalleerd. De kwaliteit is top en als er een keer iets is, dan word ik prima geholpen. De programma's van het smarthome center werken prima, je kunt er veel mee inregelen. Super! Erg blij met mijn installaties.

Zeer snel en goed geholpen

De infrarood panelen zijn goed en vakkundig geïnhaleerd . Wij bevelen dit aan .

Gezellig en vertrouwd advies

Zeer vriendelijk en vertrouwd geholpen. Duidelijke en professionele uitleg 👍 zeer aan te bevelen

Top materiaal goede service

Uitstekende service en vriendelijkheid.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik geef zelden een 10 in een beoordeling maar dit keer wel. - Advies vooraf was perfect - De apparaten zijn van een hoge kwaliteit - Alles werkte direct - M.b.v. de Live Chat & Hulp op afstand werden de punten waar ik onzeker over was, opgelost - Met de app had ik in no-time de thermostaten geprogrammeerd.

Ik zou het echt niet weten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Installatiedelen zijn snel geleverd. Ook bij de installatie ben ik uitstekend geholpen. SHS heeft mij telefonisch prima te woord gestaan en heeft ook op afstand meegekeken om een duidelijke uitleg te kunnen geven. Nu is alles goed ingesteld en werkt eea naar behoren. Uiterst tevreden!

nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitstekende service. Ook bij het programmeren weet men je van goed advies te dienen. Top.

Gewoon zo doorgaan.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik kan niet veel zeggen over de kwaliteit van hun vakmanschap en hulp op afstand, maar heb veel plezier bij het plaatsen van een professioneel product zonder al te veel eigen kennis te moeten hebben. Wij raden daarom hun producten van ganzen harte aan. Bovendien is de hulp pagina op hun website voldoende voor de overige open vragen die je nog mocht hebben

Geen nadelen over het bedrijf.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Werd gebeld toen ik 2 thermostaat knoppen besteld, dat zonder de control centrum ze beperkt ingesteld kunnen worden.

14 dagen garantie is niet heel veel. Meeste andere bedrijven doen 30 dagen. Terug sturen van product kost je extra geld. Het model van de thermostaat knop vond ik extreem groot uitvallen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vakkundig. Ruimte om zorgvuldig en zonder haast je keuze te maken. Meedenken, aandachtspunten goed in beeld brengen en alternatieven aandragen. Goede ondersteuning en gastvrije ontvangst. Men neemt de tijd om de klant tevreden naar huis te laten gaan.

Vermelden waar precies op gelet moet worden bij het kiezen van een foto voor de opdruk van de infrapanelen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede persoonlijke opvolging van je aankopen, Steeds bereikbaar en goed advies tot je aankopen perfect werken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede communicatie en kwaliteit, snelle levering!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

zeer vriendelijk en kundig personeel dat ook nog met je meedenkt als je een probleem ondervind.

nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle service. Goed verpakt. Ruiling geen probleem. Goede communicatie

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering; alles doet wat ik er van te verwachten dacht. Zowel telefonisch als via E-mail is de reactie erg snel en doeltreffend (zo snel heb ik het nog nooit gezien).

125 Molenberglaan

Heerlen 6416 EM