Pluspunten
Problemen gehad met de betaling, de live hulp heeft mij perfect ondersteund. Het pakket werd nog dezelfde dag verzonden 24u later aangekomen, Perfecte verwerking dus.
Pluspunten
Goede ondersteuning en service
Pluspunten
Heel erg klantgericht en daarbij vakmanschap een geweldige service duidelijke uitleg en ook niet onbelangrijk vriendelijke benadering en nazorg. Zeker een aanrader
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb een verwarmingspaneel met print besteld. SmartHomeSupply heeft de moeite genomen om meerdere prints samen te voegen en er één geheel van te maken. Prima service!
Pluspunten
Vakkundig en snelle informatie over de producten. Inmiddels is mijn paneel binnengekomen en heb ik deze aangesloten. Duidelijke instructie en alle montage onderdelen erbij.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer eenvoudig systeem, met de juiste mogelijkheden, eenvoudig te bedienen, eenvoudig te configureren. Hele goede hulp en vakmanschap.
VerbeterpuntenHelaas toch wat storingsgevoelig, batterijen zijn na 1 winter al op. Qua configuratie zijn er een paar kleinigheden die het wat omslachtig kunnen maken. En die niet zomaar op het eerste gezicht vanzelfsprekend zijn.
Pluspunten
geen opmerkingen
Verbeterpuntenbestellingen zouden bij voorkeur naar een afhaalpunt kunnen worden gestuurd. Wat de site van Innogy betreft echter is een verbeterslag hard nodig...
Pluspunten
Goede uitleg
Pluspunten
Telefoon nemen ze altijd op. Helpen meteen. Paul of Michiel regelen bepaalde instellingen op afstand. Super service !
Pluspunten
Geduld en goede uitleg. De platen die ik heb besteld werken prima en ik ben blij dat ik nu van het gas af ben en dus ook van lelijke buizen, leidingen en centrale verwarmingen.
VerbeterpuntenDe ophangbeugels zouden verplaatsbaar moeten zijn voor gipswanden.
Pluspunten
Deskundig geholpen, denken goed mee.
VerbeterpuntenAl die verschillende namen zijn een beetje ingewikkeld voor een klant.
Pluspunten
snel antwoord op vragen. Antwoorden zijn ook gelijk de juiste oplossing
Pluspunten
Prima service, telefonisch contact gehad en de kwaliteit van de foto op 't infraroodpaneel is prachtig. Een aanrader
Pluspunten
het eerste gesprek was oké later spullen besteld dik tevreden.
Pluspunten
Ik vind het een top bedrijf super geholpen goede spullen en zeer zeer netjes geholpen top
125 Molenberglaan
Heerlen 6416 EM