Pluspunten
Goed proactief geinformeerd en geholpen bij de gekochte producten.
Pluspunten
zeer zeer snelle levering!!!!!!!!
Pluspunten
Snelle levering, goede service en hulp als iets niet direct wil lukken.
Pluspunten
Snelle levering en goede klanten ondersteuning.
Pluspunten
Ze denken mee in oplossingen en geven uitstekende uitleg en advies..Het aansluiten/installeren van de componenten gaat heel gemakkelijk.
VerbeterpuntenNog niet gevonden.
Pluspunten
Kwam er zelf niet helemaal uit, werd in de avond na het maken van een afspraak terug gebeld en alles is naar wens ingeregeld.
Pluspunten
Goed bereikbaar. Goed advies. Goede nazorg.
Pluspunten
Leon (en medewerkers) zijn extreem servicegericht, ik denk niet dat ik ooit zo'n vriendelijke customer service heb ervaren! Onlangs wat (kleine) problemen met m'n smarthome installatie gehad en deze uitermate professioneel opgelost!
Pluspunten
Makkelijk toegankelijk, voldoende parkeerplaats en vriendelijke medewerkers.
Pluspunten
Recent een update laten doen ,perfecte service en men denkt mee in oplossingen . Top dus .
Pluspunten
zowel voor de advisering en de nazorg van Paul, Michiel en Leon een dikke pluim.
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenInfrarood panelen veel te duur kan beter
hi Leylox, goedemorgen, Dank voor je opbouwende feedback. De kwaliteit van de door SmartHomeSupply aangeboden infraroodpanelen is van invloed op de prijs. Wij bieden alleen producten aan die aan onze kwaliteitseisen voldoen (zoals EN normering, TÜV gekeurd, langdurige garantie, geen verkleuring na x aantal jaren, eenvoudige montage, duidelijke handleiding etc) Ben je producten tegengekomen van gelijke kwaliteit met een scherpere prijs? Dat horen we graag van je Groet en prettige week. Léon
Pluspunten
Bellen op als er twijfel is of wel het juiste is besteld.
Pluspunten
Kreeg via chat goed advies en ter plaatste nogmaals goede uitleg. Maar in mijn situatie en stookgedrag bleek het IR paneel voor mij niet te voldoen. Na overleg kon ik het paneel, binnen 14 dagen retourneren en was het factuurbedrag binnen 4 dagen op mijn rekening. Pluimpje voor dit bedrijf. Als ik weer iets in die geest, zoals een nieuw soort isolatie materiaal nodig heb, zal ik zeker weer met dit bedrijf contact opnemen.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk dacht een direct met de app te programeren radiatorknop te hebben gekocht maar dat kan alleen maar via een apart aan te schaffen kamer thermostaat. Ik ervaar dit als een miskoop. Omdat de radiatorknop heel slecht bereikbaar is en niet afleesbaar had ik gehoopt de knop met de app te kunnen bedienen.
hi Peter, goedemorgen, Blijkbaar heb je je vergist. Kan gebeuren, geen probleem! Je hebt je aankoop op 2 maart al gedaan. Op de website staat op meerdere plaatsen duidelijk vermeld dat de thermostaatknoppen onderdeel zijn van een groter systeem (het innogy SmartHome systeem). Vandaar dat we de meest populaire producten boven aan de pagina's aanbieden als pakket -> https://www.smarthomesupply.nl/verwarming Je hebt 2 opties: 1: retourneer het product. Je krijgt het geld terug. 2: schaf een innogy SmartHome centrale aan. Dan kun je draadloos via de app bedienen, met alle voordelen We hebben overigens nog geen direct contact met je gehad? Bel ons: 0888-360360. Mail ons: [email protected] Laat even van je horen Groet Léon
Pluspunten
Product is uitstekend evenals de support en ondersteuning
Pluspunten
Er wordt goed meegedacht over jou situatie en wat je nodig hebt. Ze nemen alle tijd om je op weg te helpen met het programmeren van jou installatie.
VerbeterpuntenNog niet ontdekt.
Pluspunten
- Snelle verzending van producten - vakkunding antwoord op mijn vragen voor aanvang van de koop maar ook nadat ik de producten had ontvangen (contact gehad via email, telefoon en WhatsApp)
Verbeterpunten- Producten van Innogy zijn prima vormgegeven packaging voelt een beetje goedkoop aan. Het display van de kamerthermostaat is zeer krasgevoelig. Als je hier met een nagel overheen gaat dan zit er al een kras op. Alleen maar naar kijken dus...
125 Molenberglaan
Heerlen 6416 EM