goed bedrijf met degelijke materialen en zeer goede klantenservice
Inmiddels 2 jaar gebruik ik de slimme thermosstaatknoppen van SmartHomeSupply op onze radiatoren. Omdat we stadverwarming hebben heb ik ook een losse kamerthermosstaat en kastje voor bij de modem aangeschaft zodat alles vanuit de luie stoel te regelen is zeg maar. Ook met een app op de smartphone is alles te regelen, en dus ook op afstand. Het installeren van alles ging voor mij als 60er toch redelijk eenvouding. Gebruiksaanwijzing goed doorlezen en rustig de stappen volgen en het gaat bijna vanzelf. Bij vragen kan de klantenservice ingeschakeld worden en uit eigen ervaring (ik had ze bij installatie toch effe keertje nodig omdat ik het niet goed begreep) werd ik kundig en prima te woord gestaan.
Even geleden ging 1 radiatorknop in de storing. Klantenservice via mail benaderd en kreeg paar tips om storing eventueel te verhelpen. Helaas bij alle tips die ik kreeg werd de storing niet opgelost en hun voorstel was om de knop dan op te sturen zodat zij konden kijken wat er aan de hand was. Zogezegd zogedaan. Inmiddels een ander knop retour gekregen zodat er geen storing meer is.
De samenwerking met de klantenservice, zowel via mail als telefonisch, was van een zeer kundig niveau, alles werd rustig en goed uitgelegd, en ik voelde me echt bijzonder goed geholpen. Menig bedrijf zou hier een voorbeeld aan kunnen nemen.
Ik ben dus enorm blij met SmartHomeSupply en kan dit bedrijf zeker aanraden.