Betrouwbaar advies en service

Gedegen en goed, snel advies! Niets meer en minder. Zo hoort het!

super snelle hulp

super goede begeleiding

Makkelijk bestellen, duidelijke uitleg

Bestelproces is simpel en snel, uitleg d.m.v. video's. Geen gebruik hoeven maken van aftercare, dus die kan ik niet beoordelen.

Heel goed advies en support.

Prima geholpen met advies en hulp op afstand. Zelf zaterdag nog gebeld om te verifiëren of de installatie goed was gegaan.

Goed systeem, goede service

De vragen die ik had over het vloerverwarmingsregelsysteem (voor aanschaf) werden netjes en deskundig beantwoord. (ik werd ook netjes teruggebeld, trouwens). Ik heb een proportioneel regelsysteem aangeschaft (6 groepen, 3 zones). Installatie ging zonder problemen, het werkt nu een week naar behoren.

weten waar ze het over hebben, nemen de tijd en zijn erg vriendelijk.

Een aantal keren gebeld voordat ik het product heb aangeschaft. Ze namen elke keer de tijd en hebben al mijn vragen kundig beantwoord. Ze denken mee en attenderen op veel scenario's waar je echt een goede afweging kan maken,

Zeer goede service en mooie producten

Na eerst een uitgebreide chatsessie wat daarna telefonisch verder ging om alles door te spreken en de wensen helder te krijgen, ben ik uiteindelijk tot de keuze gekomen om de HomeAutomation IP zoneregeling aan te schaffen voor de vloerverwarming. Ik wilde het onafhankelijk van het internet laten werken en na uitgebreid overleg tot de keuze van dit systeem gekomen, waar alle voordelen en mijn wensen goed gecombineerd worden: alleen het pairen van de thermostaten aan de basis en het configureren gaat via de app (en dus via internet), maar daarna werkt het hele systeem volledig zelfstandig. Precies zoals ik wilde. Het pakketje werd snel geleverd en alles was makkelijk geïnstalleerd en ingeregeld en het werkt uitstekend. Meer dan tevreden!

Perfekt

Heel goede service en zeer goede informatie en uitleg,ik ben zeer tevreden. Ik zal dit zeker verder vertellen. Bedankt.

Precies wat ik nodig had

Via de website van SmartHomeSupply had ik een aardig idee wat ik nodig had om er voor te zorgen dat het klimaat in ons appartement, aangesloten op een collectieve WKI, beter zou worden geregeld. Voorafgaand aan de bestelling ben ik prima per telefoon en mail geholpen om de puntjes op de i te zetten en de bestelling compleet te maken. De bestelde onderdelen werden vlot verzonden en netjes en compleet afgeleverd. Na montage / installatie nog een keer contact gehad en nog verder geholpen om de zaak te perfectioneren. Nu tevreden met meer comfort in huis voor een schappelijke prijs. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze zomer dankzij de HomeMatic regeling van SmartHomeSupply ook de koeling van ons appartement naar volle tevredenheid zal zijn.

Goede spullen en netjes verpakt.

Goed en snel

Na contact op de website, apparaten besteld. Deze zijn vlug en goed geleverd.

Goede klantenservice!

Heb de zoneregelaar nog niet geïnstalleerd, maar ben zeer te spreken over de service en snelle levering!

Deskundig en snel een oplossing.

Probleem en oplossingen besproken. Regelmatig contact op initiatief van het team. Definitieve oplossing naar tevredenheid geïnstalleerd. Zeer klantvriendelijk en attent team.

Geweldige service

Na smartHome aangekocht te hebben, bleek er een probleem te zij met tv uitzending, om de 4 min. stilstaand beeld. Moest iets in modum ingesteld worden wij hebben Caiway, deze gebeld, geappt maar kreeg geen goed antwoord. Dus terug gekoppelt met smarthome ( Leon) dit uitgelegd was kleinigheid belt wel even met caiway maar wat bleek heeft caiway modus in de markt die niet aangepast kunnen worden. Nu heeft smarthome een router er achter gezet en caiway tot een minium beperkt, en alles werkt nu probleemloos. In een wooord geweldige service van SmartHome ( Leon ) nogmaals bedankt.

Goede kwaliteit en snelle levering

Gewoon volgens afspraak en snel geleverd

Positieve ervaring en paar klikken en klaar en snel thuis ondanks pandemie

prima service

behulpzaam en ook goede after sales

Prima product

Ik ontving een prima product, precies volgens de gewekte verwachting. Keurige handleiding ook. Niet goedkoop, wel goed.

Snelle levering. Top kwaliteit, duidelijke montage handleiding

Spiegel warmt snel op. Aan/uit schakelaar zou handig zijn

Vlotte levering goede kwaliteit.

Er wordt een goede service geleverd bij problemen.

goede producten en fijne klantenservice

ondanks dat het product op voorraad stond op de website was het niet op voorraad. Dat is jammer, maar ik werd wel meteen gebeld met deze informatie en daarbij ook een leuk gesprek.

Professionele, betrokken, informatieve, meedenkende leverancier

Ik ben zeer tevreden met het bestelproces, het directe contact en de goede adviezen die ik heb gekregen. Als gevolg heb ik nu de juiste producten geïnstalleerd (drie onafhankelijk geregelde warmte-zones). Ook al mijn vragen achteraf zijn snel en grondig beantwoord. Hier kan menig leverancier een voorbeeld aan nemen!

Prima. Snel, goedkoop en goede kwaliteit

Uitmunted!

Na telefonisch contact over de toekomst van Livisi warmteregelaars besloten om over te stappen naar Homematic IP. Bij levering bleek een thermostaat niet te werken. Gebeld en uitstekende tips gekregen waar het aan kon liggen. Probleem opgelost. Opvallend is de tijd die er voor mij genomen werd om alle vragen netjes te beantwoorden. Pluim! Aanrader!

Prima service, snelle levering

Ik heb veel vragen gesteld en men nam de tijd om deze te beantwoorden. Prima service. De producten doen wat ze moeten doen. Al met al een goede ervaring.

125 Molenberglaan

Heerlen 6416 EM