Pluspunten
Reageert snel en adequaat op vragen en geeft helder advies
Pluspunten
Snelle servise, alle geduld en duidelijke uileg van het systeem en zeer hulpvaardig Was erg blij met de ondersteuning Loste mijn probleem snel op. Goede garantie voorwaarden
Pluspunten
Bereikbaar en hulpvaardig
VerbeterpuntenVorm fout: als je in een standaard brief vermeld dat je een email gaat sturen met installatie instructies, moet je die mail wel sturen.
Hi Koen, Dank voor je feedback en verbeterpunt betreft de installatie instructies per email. Omdat je geen SmartHome centrale bij ons afgenomen hebt, heeft ons systeem jou deze mail niet gestuurd. m.a.w. we hebben de standaard brief er voor jou als extraatje bij gedaan. "Service van de zaak" ;) Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder. We zijn bereikbaar via 0888-360360 of [email protected]. Fijne week en veel plezier met SmartHome gewenst. Groet Léon
Pluspunten
Helpen je zeer goed aan de telefoon. Bellen zelfs je electricien op zaken door te nemen.
VerbeterpuntenHeb de randspulletjes zeer snel binnen, had wel graag gelijk te horen gekregen wanneer het paneel geleverd gaat worden.
Goedemiddag Rilana, Dank voor je feedback. Excuseer ons indien we je niet verteld hebben dat de levertijd van naar wens bedrukte infraroodpanelen tussen 5 en 10 werkdagen is. Op moment van versturen (vanuit Oostenrijk) ontvang je gedetailleerde track & trace informatie. De verzending vindt plaats via FedEx. Mocht je verdere vragen hebben, dan helpen we je graag via 0888-360360 of [email protected] Groet, Léon
Pluspunten
Goede hulp op afstand en bijstand in de keuze Goede communicatie en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering. Goede garantie ook als je al betaald hebt.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan. Helemaal Toppie.
Thanks voor je complimenten Pieter :)
Pluspunten
Zeer goede informatie en snelle service en levering.
Pluspunten
Kennis en betrokkenheid
Verbeterpuntendirect bereikbaar
Pluspunten
Prima service, deskundige en behulpzame mensen!
Pluspunten
Goede productkennis, proactief navragen mbt juistheid bestelling
VerbeterpuntenSnelheid van leveren kan beter
Pluspunten
bij vragen via email en chat wordt snel gereageerd. dit tijdens de vragen over aanschaf als na de aanschaf
Verbeterpuntenuitgebreidere gebruiksaanwijzing is wenselijk. Nu moet men verschillende mogelijkheden in o.a. het beheer zelf onderzoeken
Pluspunten
Zeer vakkundig te woord gestaan over voor mij nieuw product word van de week opgehangen we zijn benieuwd.
VerbeterpuntenTot nu toe geen
Pluspunten
Leverbetrouwbaarheid Kennis product
Pluspunten
goed per mail en telefonisch bereikbaar goed technisch advies van persoon die kennis van zaken heeft
Pluspunten
Levering volgens afspraak. Geen probleem met spullen terugnemen. Goede hulp indien nodig.
Pluspunten
Vriendelijk,bereidwillig.
Pluspunten
Goed bereikbaar! Goede kennis van zaken. Hulpvaardig. Super mooie kwalitatief hoogwaardige producten. Korte levertijden. Je wordt goed geïnformeerd.
VerbeterpuntenBugfixing moet veel beter. Er worden nu updates in NL niet doorgevoerd omdat er nog belangrijke bugs zijn in de nieuwe software, dat kan eigenlijk echt niet. Maar goed in de basis werkt de software wel goed.
Goedemorgen Kees, Dank voor je feedback! Zo zien we het graag: constructief en adequaat. Wij delen je mening betreft bugfixing. Als verkooppunt en importeur hebben wij echter geen invloed op de snelheid waarmee bugs gefixt worden. Dit wordt bepaald door innogy, de fabrikant. Firmware updates zijn binnen 24 uur beschikbaar. Het is niet mogelijk de updates te bespoedigen, omdat wettelijk voorgeschreven is dat draadloze communicatie maar maximaal 1% van een uur plaats mag vinden. De firmware update wordt zodoende gesplitst over meerdere uren. Zodra je een melding krijgt dat de update beschikbaar is, staat deze al op het betreffende apparaat. Je hoeft de update dan alleen nog te activeren. Met vriendelijke groet, Léon. SmartHomeSupply
Pluspunten
Na 16:00 uur besteld voor 20:00 geleverd.Werd goed geholpen door ondersteuning online.Gewoon goed.
Pluspunten
Nadat ik de spullen had aangeschaft, werkte niet alles meteen. Aan de telefoon werd ik zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Alle problemen zijn opgelost.
125 Molenberglaan
Heerlen 6416 EM