Pluspunten
Altijd telefonisch bereikbaar, altijd deskundige hulp, goede producten. Erg goed!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Dit is de beste ervaring die ik ooit heb gehad. Goed advies dat me geld bespaard heeft en uitstekende service toen er iets kapot was. Toen ik niet direct een retourformulier had aangemaakt, vroegen ze of ik er wel uit kwam. Dat vind ik pas service.
Pluspunten
Snelle levering en goede afstemming
Pluspunten
Gemakkelijk telefonisch bereikbaar, direct de juiste persoon aan de telefoon. Verstand van zaken en goed meedenkend. Levering prima in orde en uiteindelijk sneller binnen dan verwacht.
Pluspunten
Vantevoren bellen over bestelling. In mijn geval: radiatorkraan besteld; navraag heeft u een centrale om hem aan te kunnen sluiten. Weet u dat hij anders niet te gebruiken is. Heel fijn iemand die mee denkt i.p.v. alleen maar doosjes op stuurt
Verbeterpunten-
Pluspunten
geen wachttijden bij een telefonisch vraag Vriendelijke bediening
Pluspunten
Sneller levering van bestellig, bij telefoniach contact wordt gerust de tijd genomen om stap voor stap uitleg te geven. De mannen hebben zeker kennis van zaken en kunnen goed onderbouwen waarom hun producten 'duurder' zijn dan vergelijkbare producten bij andere bedrijven.
Pluspunten
Netjes geleverd. Echter na bestellen niet op de hoogte gehouden van vertraging. Verder netjes.geholpen met de installatie.
Goedemorgen Mike, Dank voor je feedback :) Ten tijde van jouw bestelling (30 december) was het door jou aangeschafte product niet op voorraad tot 21 januari. Dit stond twee maal aangegeven: Direct bovenaan op de betreffende productpagina's en direct onder de "in winkelwagen" knop. Wellicht heb je dit over het hoofd gezien. Op 21 januari werden we bevoorraad en hebben we jouw order kunnen versturen. Mocht je verdere vragen hebben, dan horen we graag van je. Dank en graag tot een volgende keer. Groet, Leon
Pluspunten
Vandaag is het paneel opgehangen en een draadloze aan en uitschakelaar geplaatst 1 x aangehad fijne warmte.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Mooie apparatuur en goed verzorgde documentatie online. Ook medewerkers zijn gemakkelijk bereikbaar.
Op de live chat wordt slecht gereageerd jammer.
Pluspunten
hulp op afstand werkt echt!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
In samenwerking met het Smarthome Supply Team hebben zij voor ons in 2018 bedienings en regelsysteem voor een complex hybride Gas en infrarood verwarming installatie ontworpen en samengesteld. Op afstand goed geholpen om de installatie operationeel te krijgen. Na een jaar een perfecte ondersteuning gekregen van het team nav een een kleine storing in het systeem. Was zeer snel weer operationeel.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie over de door mij bestelde infraroodverwarming + accesoires. De website maakt het heel erg makkelijk voor particulieren om dit zelf aan te schaffen en te installeren.
Pluspunten
Snelle levering. Perfecte kwaliteit.
VerbeterpuntenKwaliteit is (zeer) goed. Prijs is echter aan de stevige kant. Ben van plan een complete beveiliging voor mijn huis aan te schaffen. Kom daarbij op een prijs van rond de EUR 1.600,==, wat uiteindelijk een te grote investering is. Ook omdat er goede alternatieven zijn.
Pluspunten
Top service, zowel hulp bij aankoop als tijdens de after sales
Pluspunten
Kennis van zaken en geven goed advies over wat er allemaal mogelijk is met de smarthome componenten. Ondersteuning ook na aankoop.
VerbeterpuntenIk zou graag wat meer handleidingen/ uitleg willen zien voor het zelf bouwen van scenario's. Het is een handigheidje maar kost veel tijd om zelf uit te zoeken anders.
Pluspunten
Op elk moment de juiste en volledige service. Top bedrijf.
125 Molenberglaan
Heerlen 6416 EM