Pluspunten
- Uitermate vakkundig - Servicegericht - Meedenkend - Snelle respons
Pluspunten
Vakmanschap ten top! Snelle verzending van je bestelling. Producten van hoge kwaliteit. Goed bereikbaar via mail, telefoon en WhatsApp. Zeer behulpzaam!
VerbeterpuntenNa 2 bestellingen nog geen verbeterpunten gevonden!
Pluspunten
De geleverde PMS21001 had een Belgische stekker, dit is snel opgelost en met een retourlabel kon ik de Belgische een dag later terugsturen. Goede service!
Pluspunten
Vriendelijke mensen, klantgericht, meedenkend.
Pluspunten
De informatie vooraf is terzake en helder. Het geleverde product, dat snel wordt geleverd is van prima kwaliteit en het functioneert perfect. De hulp bij vragen is uitstekend.
Pluspunten
Door de mensen van de support afdeling super geholpen.
VerbeterpuntenNog geen.
Pluspunten
Snel reactie met vakkundig advies. Is er iets mis dan lossen ze dit heel snel op.
VerbeterpuntenVia de website zijn nog niet alle producten die wel geleverd kunnen worden beschikbaar. Hierdoor is direct contact via chat of email vaak noodzakelijk
Pluspunten
Hele goede uitleg via telefoon, die ook direct beantwoord werd.
Pluspunten
Levering was snel en op tijd en goed verpakt. De hulp of afstand was top met duidelijk veel kennis om vragen de beantwoorden. Waren alle bedrijven maar zo makkelijk om mee te werken... Ik ga nu al kijken hoe ik mijn huis nog slimmer kan maken!
Pluspunten
Snelle reacties en je word erg goed geïnformeerd
Pluspunten
Super service en kwaliteit van diensten en materiaal! In deze soms wat ingewikkelde markt is het fijn om zoveel deskundigheid tot je beschikking te hebben.
Pluspunten
Bij vragen wordt meteen tijd genomen om te adviseren. Helaas werd een van beide panelen verkeerd geleverd, maar dit werd ook meteen opgelost.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Perfect geholpen op afstand via de pc. Hebben alles voor me ingesteld daar ik digibeet ben. Nogmaals hartelijk dank Paul!
Pluspunten
snelle afhandeling van het herstellen van een verandering in de bestelling.
VerbeterpuntenGeen aanwijzingen waar documentatie op het internet te vinden is. Voor dit product (AlphaIP) is een stap-voor-stap handleiding nodig.
Hi Johan, goedemorgen, Dank voor je opbouwende feedback. Documentatie voor Alpha IP is te vinden via www.alphaip.de. Dit is de webpagina van de fabrikant. De stap-voor-stap handleiding schrijven wij momenteel zelf. Deze was inderdaad nog niet klaar op het moment dat jij aan de slag gegaan bent met de installatie van je product. De handleiding- boekjes zaten natuurlijk wel in de productverpakkingen. Dit zijn ook de versies die je via www.alphaip.de kunt downloaden. We doen ons best de stap-voor-stap handleiding zo spoedig mogelijk te publiceren en ook op papier toe te voegen aan toekomstige bestellingen. Dit is prettiger voor toekomstige klanten. Mocht je vragen hebben over je product, bel ons gerust op 0888-360360. Groet, Léon
Pluspunten
Super service
125 Molenberglaan
Heerlen 6416 EM
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire