3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prijzen te hoog. Schakelaars etc.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Eerste indruk is goed door uitstekende beantwoording van vragen en productondersteuning. Product lijkt (duits) degelijk en alle wensen te voldoen.

Ben wel benieuwd naar het batterij ver- en gebruik in sommige units. Aansturing op basis van zonsonder- en zonsopgang zou standaard moeten zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reactie op vragen. Product was (in verband met Sinterklaas) niet de volgende dag beschikbaar. Direct een email gekregen met uitleg van de situatie, een aantal alternatieven. Goed opgelost!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Smarthome werkt goed, erg tevreden! En de live chat is geweldig! Ze nemen echt de tijd voor je om je verder te helpen en al je eventuele problemen op te lossen. Ook heb ik vernomen dat ze bezig zijn de moeilijkheden die ik heb ervaren op te lossen zodat deze in de toekomst niet mee voor zullen komen, top!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snel en vakkundig

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Er werd goed geluisterd naar de wensen die we hadden op dit gebied. Daarna prima advies gekregen. Bij de offerte werd er goed op gelet of er aanbiedingen liepen die gunstig voor ons waren. We werden vakkundig geholpen met de installatie. Ook de uitleg over de software en het programma werd op een rustige, prettige manier gegeven. Enkele maanden later wilden we voor het achterraam ook een elektronische rail. Ook hierbij werden we goed geadviseerd en geholpen. Medewerker nam zelf contact op met leverancier rail om meer info over de techniek ervan te verkrijgen. Als we vragen hadden of als iets niet goed liep, hoefden we maar contact op te nemen en werden we snel, of persoonlijk of via Skype geholpen.

Het is weleens gebeurd dat het rookalarm afging zonder dat er iets aan de hand was. Ook gaan gordijnen weleens niet open of dicht. Er is dan ergens iets mis met de verbinding met centrale. Dat is niet prettig. Maar als we vragen daarover hadden werden we altijd goed geholpen. Er werd dan net zolang gezocht en meegedacht totdat probleem verholpen was.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitstekend bedrijf qua service (antwoorden meteen op een vraag). Snelle levering. Zone besturing werkt prima, ketel aansturing is uniek. Stuk goedkoper dan Evohome en zeker zo goed. Tip: je kunt een vloerverwarming ook bedienen met een kamerthermostaat en een schakelaar op de pomp.

Je moet even gaan zitten voor de logica van de zone-aansturing. Je moet nadenken wat je wilt, snappen hoe de configuratie werkt en de tijd nemen. Neem evt contact op met de leverancier want die kon meteen helpen (bijv. bij de ketel-schakelaar).

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

ongekende inhoudelijke kennis

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima geholpen met instructievideo en (mail) documentje! Bleek lekker makkelijk te installeren. Werkt prima. Tot op de tiende graad OK! Service is een voorbeeld voor vele webwinkels.

Meer filmpjes op de website is wel leuk denk ik. Garantie en nazorg heb ik niet nodig gehad dus niet ingevuld.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer tevreden over Smarthome systeem van RWE. Ik heb het nu al twee weken in gebruik en doet wat het moet doen. Voorheen heb ik altijd het probleem gehad dat de temperatuur in de keuken lager was dan in de woonkamer, dit probleem is dankzij het plaatsen van de radiatorthermostaten van smarthome opgelost.

Geen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Een systeem met 6 radiatorthermostaten en 6 rookmelders besteld. De rookmelders werken mooi samen en de led is vrij krachtig waardoor je een goed licht hebt wanneer er echt iets aan de hand is. Het installeren van deze producten is makkelijk en er worden netjes verschillende koppelstukken meegegeven voor Danfoss radiator knoppen. Het instellen van het systeem om het te laten schakelen met de CV ketel is op het begin wat pittig. Hiervoor kun je direct via de site live hulp aanvragen en vervolgens word je geholpen door zeer bekwaam personeel. Je kan ervoor kiezen om te laten helpen met bijvoorbeeld teamviewer of het programma dat hun zelf gebruiken. Alles wordt hier duidelijk uitgelegd en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Snap je iets niet, wordt dit opnieuw uitgelegd. Ik heb het systeem nu pas kort dus het echte werk op lange termijn kan ik niet beoordelen. Maar verwacht dat als er eventuele problemen komen dat deze snel en correct worden opgelost door de goede klantenservice. Alle temperaturen worden gelogd door het systeem dus je kan precies zien welke kamer welke temperatuur vraagt (ideaal voor bijvoorbeeld studio verhuur met een 1 cv ketel). Zo kan je toch nog de controle over het verbruik houden en direct zien of iemand de kamer 25 graden probeert te stoken. Al met al tot nu toe dik tevreden!

Eventueel een duidelijke handleiding die alles duidelijk stap voor stap uitlegt. Had nu wat moeite met de handleiding die ik toegestuurd kreeg doordat ik niet precies alles wist te vinden. Dit is meer om het voor het personeel makkelijker te maken dan voor de klant, want hulp op afstand is het makkelijkste voor de klant.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer goed produkt met heel wat mogelijkheden. De handleiding laat wat te wensen over maar de hulp op afstand is perfect. Niets dan lof. Een echte aanrader voor iedereen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De snelle levering, het systeem doet 't boven verwachting goed, de hulp die ik van hun kreeg, kortom gewoon top. Een echte aanrader.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ze helpen je op een goede professionele manier.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leveren wat gevraagd wordt

Verzending is niet direct maar kan enkele dagen duren.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle service en verzending. Bij vragen wordt je vriendelijk en goed geholpen en krijg je uitgebreide uitleg. Instructie film voor installeren van het systeem is erg handig en duidelijk.

• Kennis & Vakmanschap

Jullie mails belanden in eerste instantie in de spambox. Niet heel handig.

125 Molenberglaan

Heerlen 6416 EM

+31 (0)888 - 360 360

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire