Snel geleverd uit voorraad tegen prima prijs

Vandaag besteld, morgen in huis. Prima!

Ongekende service

Voor het bestellen contact gehad over de producten en hoe deze samen kunnen werken. Hier werd uitgebreid aandacht aan gegeven. Toen alle producten aankwamen had ik wat kleine (instelling) problemen. Contact gehad via de telefoon en whatsapp en alles was snel opgelost. Ik kom weinig bedrijven tegen die zulke goede service leveren dus zeker een aanrader!

Uitstekend advies en snelle en correcte verzending

Zeer tevreden.

Uitstekende support!!

Na eerst zeer goed advies te hebben gekregen over wat ik echt nodig heb, werd er na de bestelling een geweldige instructie meegestuurd waarin stap voor stap uitgelegd word hoe het moet. Daarnaast heb ik tevens nog een uitstekende app en telefoonsupport gehad. Kortom alleen maar lof!!!! Hier kunnen veel bedrijven veel van leren.

Geweldige support

Na eerst snel via de app advies te hebben gekregen werden daarna ook alle vervolgvragen snel beantwoord. Tijdens de installatie heel snel en goed support gekregen, zelfs in de avonduren. SmartHomeSupply wil ook heel graag dat de koper precies begrijpt hoe alles werkt. Een hele goede ervaring dus.

goede service

goed geholpen met advies en oplossing

Mijn ervaring

Jammer dat er niet explicieter benoemd is wat je allemaal nodig hebt voor een werkend systeem. Bleek uiteindelijk onderdelen te missen. Snelle reactie over wat ontbrak, helaas geen reactie meer toen ik aangaf toch te willen retourneren en hier niet it te komen met de geleverde info. Spullen niet gebruikt dus kwaliteit niet kunnen beoordelen.

Netjes en vakkundig telefonisch geholpen.

Na het bestellen van onderdelen werd ik gebeld met de vraag of ik het juiste besteld had? We hebben telefonisch de bestaande configuratie volledig opnieuw Ingeregeld en afgesteld en de onderdelen waren niet meer nodig. Het probleem was hiermee opgelost. Prima service, zeer vakkundig geholpen!

correct verzonden en goede aftersales

aangenaam verrast door nagezonden installatie handleiding en ondersteuning

Uitstekend advies en hulp

Uitgebreid advies over te gebruiken Homematic producten voor aansturing warmtepomp en vloerverwarming in combinatie met radiatoren. En snelle adequate telefonische hulp bij een klein installatie probleem. Binnen 10 minuten ‘live’ opgelost. Prima.

Uitstekende service en snelle complete levering

Zeer tevreden over de product informatie en de correcte afhandeling van de levering.

Proactieve service

Twee keer bij smarthomesupply besteld; alles netjes en snel geleverd. De tweede keer was er iets met de betaling niet goed gegaan. Ik werd vriendelijk gebeld en we hebben het samen vlot opgelost. Goede opvolging van de klantenservice.

Goed advies en product

Online besteld en werd benaderd over hetgeen ik bestelde en kreeg advies wat tot aanpassing van de bestelling heeft geleid. Dank daarvoor en de flexibiliteit om alsnog te kunnen switchen. Product ziet er prima uit en laat zich makkelijk monteren en bedienen.

Blijkbaar was ons product niet voorradig dus werd ik persoonlijk gecontacteerd om me gerust te stellen

Super goed en makkelijk product

Super makkelijk om module en app te installeren!! Kan het iedereen aanraden. Let wel op dat je wandschakelaars 3 draden hebben anders werkt het niet want dan krijgt de slimme schakelaar geen stroom

Prima begeleiding bij de bestelling en nazorg

Bij mijn technisch complexe bestelling voor een grotere installatie heb ik vooraf goed advies gekregen. Toen ik bij de installatie problemen kreeg ben ik telefonisch en per e-mail uitstekend geadviseerd. Uiteindelijk is de totale installatie van de Homematic IP automatisering van de vloerverwarming en radiatoren goed afgerond.

Nooit gedacht dat smart zo eenvoudig was

Ik zag er tegenop op mijn vloerverwarming smart te maken, maar met de kennis en hulp van deze partij was het voor mij eenvoudig om uit te voeren. Alles wijst voor zich. Ik had in vier verschillende ruimtes vloerverwarming aangestuurd door 1 thermostaat. Dat werkte dus niet efficiënt en minder comfort. Nu hangt er in alle 4 de ruimte een thermostaat en deze stuurt elke ruimte apart. Geweldig, werkte in 1x. Vragen werden via e-mail of whatsapp vrijwel direct beantwoord.

Snelle levering en kwaliteitsmateriaal

Had reeds goede ervaring, maar is nu opnieuw bevestigd.

Goede service!

Hele goede ervaring met SmartHomeSupply. Fijn advies vooraf en alles wordt snel verstuurd.

degelijk bedrijf, uitstekende after-sales

Inmiddels heb ik in drie vrij grote huizen met meerdere separaat te verwarmen ruimtes het verwarmingssysteem met Homematic IP gemoderniseerd. Het resultaat is mede door de helpdesk, die goed bereikbaar is en uiterst vlot reageerd, uitstekend. Ook oudere wat a-technische mensen kon ik de bediening van Homematic via de App vrij gemakkelijk uitleggen. Iedereen is enthousiast, het systeem werkt perfect.

Prima service, goede kwaliteit en een snelle levering

Bij het uitzoeken van de benodigde items heb ik contact gezocht en is er uitgebreid de tijd genomen om mee te denken en te kijken wat ik nodig had. Binnen een paar dagen werd alles netjes geleverd en ook tijdens en na de installatie is Smarthomesupply bereikbaar voor support. Overigens is het systeem prima zelf te installeren zonder enige ervaring

Prima geleverd

Heerlijk. Besteld, ontvangen, geinstalleerd. Wat wil je nog meer? Oh ja, ik kreeg een mailtje met tips en installatiehandleiding - handig!

Expert support

De aansturing voor de vloerverwarming deed het niet, gebeld met smart home supply, alle aansluitingen, electra en software doorgelopen. Probleem gevonden en verholpen! Super service! Aanrader qua aankoop en support!

Snelle en vakkundige ondersteuning

Zeer vriendelijk en de ondersteuning is vakkundig. Ze weten waar ze het over hebben en zijn pro actief

Geweldige, dimmers / schakelaars

Mooi en goed bedienbaar met app en of schakelaar

125 Molenberglaan

Heerlen 6416 EM

+31 (0)888 - 360 360

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire