Uitstekende service

Het installatie proces van mijn slimme radiator knoppen liep niet geheel vlekkeloos maar Smarthomesupply was continue bereid te helpen. En samen hebben we het, achteraf vrij snel, toch keurig werkend gekregen.

Ik vind het oprecht een hele fijne winkel

Vooral het advies en de service (ook nadat er artikelen zijn gekocht) maken indruk.

Geweldige oplossing!

Een prima systeem om meerdere (elektrische) radiatoren te koppelen en aan te sturen! Daarnaast eenvoudig aan te sluiten, relatief goedkoop (zeker in vergelijking met andere systemen) maar ook met een geweldige helpdesk, die snel en deskundig advies geeft als je een vraag hebt. Kortom, dit bedrijf is een voorbeeld voor andere 'thuiswinkels'.

ZEER Klantvriendelijk en met kennis van zaken

Snel, vriendelijke, adequaat en met kennis van zaken. Doen wat ze zeggen. Een voorbeeld voor heel veel bedrijven

Mooi product ! maar de helpdesk is helemaal top, het is lang geleden dat ik zo adequaat en professioneel geholpen ben ! Een absolute aanrader !

Top Kwaliteit en Service

Voor de aanschaf eerst goed geïnformeerd en na aanschaf deskundig begeleid. De producten zijn simpel en eenvoudig te installeren. Ik ben tevreden.

Werkt uitstekend

Via mijn buurman hierop attent gemaakt in ons appartementsgebouw hebben elektrische verwarmingelementen die apart bediend werden. Nu dankzij deze oplossing een thermostaat. Geweldige oplossing

Goede service, prettig contact. Extra info zonder vragen.

Zie korte omschrijving

Positief en bereikbaar.

Alles is top. De laatste ster zou bij mij te verdienen zijn als de website duidelijker was. Het ontbreekt soms aan duidelijk info.

Eerste contact, prima ervaring

Via de chatfunctie enkele vragen over de producten van SmartHomeSupply gesteld. Direct adequaat antwoord. Levering digitale thermostaatknop binnen 1 dag.

Snelle en correcte levering en een fantastisch product.

Met de draadloze thermostaat en de app van SmartHomeSupply in combinatie met elektrische radiatoren breng je meer comfort en gemak in huis.

Excellent

Vragen worden snel en zeer klantvriendelijk beantwoord Snelle bezorging

Goede deskundige service

Prima geholpen, uitgebreid antwoord op mijn vraag, benodigde onderdelen snel in huis

Betrouwbaar, deskundig en klantgericht

Deskundig advies bij uitbreiding van mijn installatie. Achtegrondinformatie over continuiteit van mijn mijn produkt gegeven. Ook nieuwere alternatieven besproken en doorgerekend. Kort geleden een defect produkt na bijna twee jaar gebruik probleemloos onder garantie vervangen.

Prima systeem voor niet al te dure prijs!

Hoewel je alles zelf kan instellen is het soms wel eens fijn als er meegekeken wordt door iemand die er verstand van heeft. Zowel per mail als telefonisch is leverancier goed bereikbaar en uit ervaring weet ik dat ze ook niet te beroerd zijn om per mail of zelfs via teamviewer advies te geven resp. de instellingen te controleren. Prima service dus, die krijg je zo niet overal!

Geweldig en snel geholpen door Michiel

Ik had een probleem met mijn smarthome instellingen die ik al 5 jaar in gebruik heb. Michiel heeft even ingebeld en de problemen opgelost. Bedankt Michiel.

Een betrouwbare partij om mee samen te werken....

Ik had wat vragen over de sturing van IR-panelen, en uiteraard of er een link was met google home ( stem gestuurd schakelen). Ik kreeg op al mijn vragen een goed en duidelijk antwoord met een goede motivatie. Een goede partij om mee samen te werken. Helemaal top.

Zeer vlotte levering

Ik krijg bij vragen en/of problemen direct respons van de helpdesk totdat alles is opgelost.

Duidelijke informatie, vlotte afhandeling

Leon heeft ons goed geholpen en wanneer we het niet in één keer begrepen legde hij alles geduldig nog een keer uit. Klein minpuntje: de telefonische bereikbaarheid zou verbeterd kunnen worden

uitstekende service

Deze service is ongekend: to the point en snel.

Ik ben doorgaans erg kritisch, maar eerlijk is eerlijk: als het goed is, moet je het dan óók laten weten. Na drie jaar gekloot met Tado (wat een bagger produceren die lui!) overgestapt naar Homematic IP Smart Home van eQ-3 AG in Leer, Duitsland. De producten zitten veel beter in elkaar dan die van Tado en eindelijk kan ik in ieder vertrek afzonderlijk de temperatuur instellen met een muurthermostaat, waarbij ik ook niet meer afhankelijk ben van de temperatuursensor in de radiatorknop die per definitie niet erg nauwkeurig is, vanwege het feit dat de sensor te dicht op de warmtebron is geplaatst. De verkopers van smarthomesupply reageren enorm snel, ook in het weekend en hebben mij voortreffelijk geholpen, zodat het installeren van het hele systeem in no time was gepiept. Heb ik dan helemaal geen kritiek? Ja natuurlijk wel, maar dan gaat het over verbeterpunten die optisch zijn, zoals de ouderwetse captcha op de contactpagina of het inlogsysteem voor je account op de website van smarthomesupply, waarbij het systeem van smarthomesupply als loginnaam kennelijk het gedeelte van je e-mailadres gebruikt zonder dat dat duidelijk is. Nog iets over geld: ik had een offerte voor het systeem van Honeywell's Evo Home: € 2.500. Ik ben nu minder dan € 900 kwijt!

helemaal als verwacht

dat is toch ook gewoon lekker; dat je iets besteld, en dat het in 1 x helemaal goed, snel en foutloos wordt bezorgd. bij SmartHomeSupply kun je dat rustig doen. Bedankt!

Goede telefonische bereikbaarheid

Ze belden zelf op om de levering te bespreken.

Snelle reactie goede begeleiding

Ik kwam niet uit de installatie. Één reactie op de site achter gelaten. Er werd direct gereageerd. Telefonisch begeleid. Perfect

Perfecte service en advies

Goed advies, bereikbaar per telefoon. Denken mee in oplossingen. Levering snel en goed en producten zoals verwacht.

Molenberglaan 125

6416 EM Heerlen

+31 (0)888 - 360 360

Over SmartHomeSupply

SmartHomeSupply is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van slimme technologieën en producten voor het automatiseren van woningen. Het assortiment omvat onder andere slimme verlichting, beveiligingssystemen, thermostaten, camerasystemen en andere domotica-oplossingen. SmartHomeSupply richt zich op het verbeteren van comfort, veiligheid en energie-efficiëntie in huis door middel van innovatieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare slimme producten, met een focus op klanttevredenheid en snelle levering.