Pluspunten
heb de toonzaal bezocht , heb breed georiënteerde informatie met betrekking tot het product als relatie tot de milieu effecten ,
Pluspunten
- Livechat prima afhandeling van informatie aanvraag - Snelle levering - Handleidingen in de vorm van Youtube filmpjes zijn super!
Hi Danny, Dank voor je leuke feedback, wordt zeer gewaardeerd! Groet, Léon
Pluspunten
Vernieuwende producten
VerbeterpuntenWebsite is niet altijd bereikbaar, bij inloggen mijn account blijkt dat het wachtwoord vaak niet wordt onthouden. Als het bedrijf gesloten is wordt de telefoon op een vreemde manier beantwoord, waardoor je de indruk krijgt met een fake bedrijf te maten te hebben. Ik heb zelfs overwogen om mijn bestelling te annuleren. Een eenvoudige telefoonbeantwoorder met een duidelijke boodschap dat het bedrijf gesloten is, met de mogelijkheid van het inspreken van een boodschap zou een eenvoudige verbetering/oplossing zijn. Er was een afspraak gemaakt dat mijn bestelling op een bepaalde datum zou worden geleverd. Toen ik op die dag geen mail kreeg dat het artikel was aangeboden voor transport heb ik gebeld. Het bleek dat het artikel nog op kantoor stond en dus niet geleverd kon worden op de afgesproken dag, jammer.
Beste Jan, Dank voor je opbouwende feedback. Wij bieden geen functie om je wachtwoord van het SmartHomeSupply-account op te slaan. Dit mag wettelijk niet. De browser biedt deze functie wel. Het is mogelijk dat daar iets mis gaat. Bel ons graag even, een volgende keer. Dan zoeken we samen naar een oplossing. De voicemail gaan we beter inrichten, dat staat al een tijd op de palnning. We maken er z.s.m. werk van. De dag waarop we je bestelling hadden moeten verzenden hebben we inderdaad gemist. Excuus daarvoor. We zijn gewend zo snel mogelijk te verzenden. We gaan een systeem inrichten om de verzending beter te plannen. Prettige dag, Met vriendelijke groet, Léon
Pluspunten
In eerste instantie is bij de verkoop alles goed en leuk maar zodra je je geld hebt overgemaakt kan je geen oplossing van problemen verwachten.
VerbeterpuntenNazorg is waardeloos. De dimmers bleken niet te passen bij de Philips LED lampen die ik had gekocht. Ik heb er over gebeld en er werd aangegeven dat het bij de instelling aangepast kan worden zodat het werkt. Na installatie (na ca 1,5 mnd) bleek dat niet het geval te zijn maar dat de dimmers niet compatibel zijn met deze led-lampen. Als ze dat gelijk hadden verteld bij het melden van het probleem dan had ik de lampjes (55 st) nog kunnen terugbrengen. Smarthome was ook niet bereid om de lampjes te ruilen. Ik moest gewoon nieuwe lampjes kopen. Ze brachten het nog wel leuk dat ik het tegen inkoopprijs mocht hebben maar hun 'inkoopprijs' was hoger dan bij andere leveranciers. Overigens kreeg ik wel gratis een paar lampjes om te testen en inderdaad bleken deze wel te werken. Het was fijn geweest als ze dat hadden vertelt toen ik met het probleem kwam. Overigens kreeg ik later toch nog een mail dat ik alsnog voor de lampjes moest betalen!!! Vervolgens wilde ik de dimmers terugbrengen maar dat mocht niet. Het was hun probleem niet en inmiddels was de retourtijd verstreken dus het kon niet terug!. Uiteindelijk mocht ik wel de dimmers terugbrengen in originele doos maar dan moest ik 40% van de aankoopprijs betalen. Waardeloze service en geen nazorg. Helaas merk je dat pas achteraf. Als je perse deze smarthome-artikelen wil hebben zou ik het echt ergens anders kopen waar ze wel bereid zijn om de klanten te helpen.
Beste Stefan, We doen ons best je te helpen. Op onze website wordt duidelijk vermeld dat producten binnen 2 weken na ontvangst, zonder opgaaf van reden geretourneerd kunnen worden. Wij restitueren in dat geval volledig. Dit is Thuiswinkel Waarborg. De door jou toegepaste Philips LED lampen zijn niet door ons aanbevolen of geleverd. Wij kunnen deze daarom niet ruilen. Om je tegemoet te komen hebben wij je, gratis, 6 geschikte LED lampen geleverd. Je hebt bevestigd dat deze werken. We hebben je per mail 2 oplossingen aangeboden voor het probleem, tegen kostprijs. Mocht je hierop in willen gaan, dan horen wij dit graag. Dan zorgen we voor een correcte en passende afloop. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij deze graag. Mvg, Léon
Pluspunten
Werkelijk niets aan te merken! Professionele en menselijke service die ook nog eens écht weten wat ze doen!
Pluspunten
Snelle levering, vakkundig advies, vakkundige begeleiding.
Pluspunten
Veel kennis. Bereid om te helpen. Goede service tijdens oriëntatiefase! (Voorlichting zonder koopverplichting.) Schitterend product. Zeer eenvoudig te configureren. En zeer veel mogelijkheden beschikbaar.
VerbeterpuntenAanbod vergroten. Bijvoorbeeld 2 halve schakelaars in 1 inbouwdoos. Een CO2 melder. Functionaliteiten op softwaregebied mogen van mij nog uitgebreider.
Pluspunten
Snel en behulpzaam!
Pluspunten
Perfecte hulp op afstand, waarbij het bedrijf zover gaat dat zelfs oplossingen worden gezocht voor zaken die niet veroorzaakt werden door de kwaliteit van de door het bedrijf geleverde producten!
Pluspunten
Doen wat ze zeggen. Heb al verschillende keren bij ze besteld met bestellingen van €100 tot €1000. Altijd goede service en ook wanneer een product niet goed werk kun je ze altijd snel bereiken en wordt het probleem vrijwel direct opgelost. Hebben goede kennis van hun eigen producten en de mogelijkheden van de producten. We hadden een verbruik van 4000m3 gas per jaar en deze is inmiddels verminderd naar 2500m3. Het gaat hier wel om studio's die verhuurd worden, nu kunnen ze mooi afzonderlijk de temperatuur regelen zonder dat alle studio's verwarmd worden. In een jaar was onze investering er dus al uit.
VerbeterpuntenPrijs van sommige producten mag wat omlaag. Stopcontact schakelaars vind ik nogal prijzig als je die wilt gaan gebruiken voor je huis, aangezien je er nogal wat nodig hebt dan. Verbeteringen in het programma, zodat je een mooie overzicht krijgt van bijvoorbeeld hoe lang er een thermostaat warmte vraagt. Alle gegevens worden al opgeslagen nu, maar je moet zelf een hoop moeite doen in excel om hier een leuk overzicht van te krijgen. Heb begrepen dat hier al wel aan gewerkt wordt, dus we wachten geduldig af.
Pluspunten
Uitgebreide, zeer vriendelijke en vakkundige helpdesk.
Pluspunten
Erg prettig systeem...mede ook door de supersnelle reactie als je hulp nodig hebt
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Goede service, al je vragen worden beantwoord.
VerbeterpuntenIk mis een duidelijke handleiding. In ieder geval niet vindbaar op de website. Wel duidelijke filmpjes van enkele producten.
Pluspunten
Smarthome werkt perfekt. Goede uitleg en service. Zeker aan te raden!
Pluspunten
De hulp en nazorg.
Pluspunten
telefonische ondersteuning en video's
Pluspunten
Geweldige persoonlijke service! Uitstekende innovatieve producten,
VerbeterpuntenZo door gaan!
Molenberglaan 125
6416 EM Heerlen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
SmartHomeSupply is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van slimme technologieën en producten voor het automatiseren van woningen. Het assortiment omvat onder andere slimme verlichting, beveiligingssystemen, thermostaten, camerasystemen en andere domotica-oplossingen. SmartHomeSupply richt zich op het verbeteren van comfort, veiligheid en energie-efficiëntie in huis door middel van innovatieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare slimme producten, met een focus op klanttevredenheid en snelle levering.