Reactie van het bedrijf
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Teruglezend in de mail zie ik dat u meerdere malen heeft gevraagd of uw pakje al binnen is gekomen en u ook meerdere malen de uitleg heeft gehad dat de retourlocatie niet dezelfde is als waar de retouren worden verwerkt.
Retouren worden na binnenkomst naar de verwerkingslocatie gebracht, gecontroleerd en uitgaande dat er zowel duidelijke afzenderinformatie is en de retour aan de voorwaarden voldoet, wordt deze binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na retourzending verwerkt. In uw geval was er totaal GEEN informatie aanwezig wie de afzender was. De tijd dat je aan het poststempel kon herleiden wie de afzender was, is helaas niet meer van deze eeuw.
We snappen dat het soms fijn is om te dubbelchecken, maar zeker in een periode van drukte rondom de feestdagen waar iedereen al maximale uren werkt, gaat het niet sneller om meermaals dezelfde vraag te stellen en krijgt u ook meermaals hetzelfde antwoord.
Kijkend in uw orderstatus, waar u ook zelf toegang toe heeft, zie ik dat de retour is verwerkt en (afhankelijk van uw gebruikte betaalmethode) het orderbedrag waarschijnlijk de volgende werkdag op uw rekening staat.
We doen ons uiterste best, maar we kunnen niet voor één pakje iemand alles uit handen laten vallen om te op de andere locatie te gaan kijken of uw pakje daar al staat. U heeft overigens als het goed is zelf ook de track en trace van uw retourzending, dus daarmee kunt u zelf ook controleren of het pakje al is aangekomen.
Met vriendelijke groet,
MIchael & Renate Koot