zeer snelle en correcte levering in stevige verpakking

zeer snelle en correcte levering in stevige verpakking bruder speelgoed van prima kwaliteit, ruim assortiment en de kids zijn helemaal in hun nopjes ermee.Een echte aanrader

Heel erg leuk

Snelle levering, mooi stevig speelgoed.

Snelle levering, mooi stevig speelgoed.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Goed verpakt zonder overdaad aan verpakkingsmateriaal.

Veel keus en snelle levering.

Remiko / Bruder speelgoed is goedkoper dan veel andere webwinkels met Bruder speelgoed!

Dikke aanrader. Snel geleverd en goede kwaliteit.

Gaat

Maar als je iets terug stuurt dan zijn ze niet thuis, zeer jammer.

Super leuk en goedkoop bedrijf

Betrouwbaar, goedkoop ten opzichten van andere webshops. Communicatie snel en producten netjes verpakt en op tijd. Een echt aanrader zeker weer voor de feestdagen. Ga zo door Remiko!

tres content

tres bien et tres rapide en livraison

****

Bonjour. Je suis français, donc, je parle et j'écris français! Je n'ai aucun reproche à formuler concernant l'achat de mon bulldozer BRUDER. Le colis est arrivé en bon état, et ce qu'il contenait aussi! Merci...

Hele snelle levering! Ik had een datum opgegeven dat ik hem graag wilde ontvangen ivm de verjaardag van onze zoon. En een dag eerder stond de bezorger al voor de deur! Netjes ingepakt in papier.

Prachtig product, snelle levering.

Duidelijk en snel geleverd

Ga zo door

De bestelling was zeer snel thuis.

Op tijd geleverd en goeie service

Kwlitatief speelgoed

Alles liep perfect, van bestellen, betalen tot en met levering. Het is wel duurder, maar gaat langer mee en kan goed tegen soms wat ruwe kinderhanden.

Heel goed!

Duidelijke info, makkelijke website, levering was snel en in orde!

Nette service

Snelle levering en hele nette prijzen

not delivered

hello, i haven't receive the combine, i don't know why. i have buy an other combine for my son's birthday in an other store, sorry. is it possible to be refund?

Goedkoper en sneller

Speelgoed is hier goedkoper en de verzending was erg snel. Heel fijn dat je een datum kan opgeven wanneer het in huis moet zijn. Zonder meerprijs en supersnel ontvangen.

Beaucoup choix et magasin sérieux

Beaucoup de choix, prix raisonnables et expédition de qualité. Seul point dommage : il y a une quantité limitée pour chaque expédition, ce qui limite le nombre d'article par commande. Cela ne pose pas de problème pour du Bruder mais peut poser problème pour les miniatures Siku par exemple

Prima producten. Snel geleverd. Dik tevreden .

Ensemble de jouets Bruder

Service rapide, les jouets sont arrivés bien emballés, conforme à mon attente.

Alles goed!!

Goede prijs, goede levering en goed product!!

Snelle levering van goed product

Zoals ik al zei snel geleverd en het is een mooi en solide brandweerwagen ik zou zeggen doen.